2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یکم سخته یادگرفتنش زیاد حساس نشو اذیت نکن خودتو مهم شوهرته 

شوهرم نمیذاره یادم بدن منم عاشق اینم که زبون های مختلف یاد بگیرم دق میکنم 😁

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
وا دیکتاتوریه؟؟ خب برید تاپیک جدا بزنید😒

بحث نکن ارزش نداره

اسی بیا داریم میریم تو پربازدیدا عزیزم

عضوشدن توی نی نی سایت برام مثل ی چالش شخصی هستش!چون اینجا طرزفکرایی و میبینم ک منو ب ستوه میارن اما با خودم شرط کردم که به وسیله این سایت صبرمو ببرم بالا و جواب هرچیزی و ندم و پرخاش نکنم!🙂😁تجربه های بقیه هم برام جالبن!خودم جای اونا میزارم و خیال بافی میکنم که اگه جای اون طرف بودم چیکار میکردم🧐🤔دوستون دارم بوس ب همتون ب خصوص آبانیاو ب جز برادرای سایت😁😁😁
🙈🙈🙈🙈🙈شوهرم فقط همینو از ترکی بلده خدا لعنتش کنه😂😂😂

جووووون پس برنامس دایما 😂😂😂😂😂😂

صدای خورد شدن اخرین تکه شیشه های قلب شکسته ام را شنیدم ، دیگر نایی برای زندگی نمانده مهربانم...خدایا نجاتم بده 😔
کیشتله پیشتله ایشتله     خوش آوا بود یا چی    استاد آریا عظیمی نژاد هسدم

😂😂😂😂😂

آيدنالا سايدنالا كايدنالا ياغتميس🤦🏻‍♀️

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
بودو ک وار ارتیخ پوخ یینی اجور الیلر استوراننن گابانا سچالار اوزده دیلر یاخجیه سوخوم پیسه عبرت السون ...

عشقی بخداااااا👍👍👍👍👍😂😂

❤خداجونم خودت مراقب تودلیم باش💚دخمل نازم بیصبرانه منتظر بدنیا اومدنتم 😍😍
ما جدا نیستیم که شما اعصابتون خراب میشه وگرنه ماباهم ترکی حرف میزنیم کاری با کسی نداریم ک 

منم ترکی بلدم ولی اینکه میگی خواستن نخواستن بقیه فرقی نداره

خب کنجکاو میشن طبیعیه

♥️خدایا تا تورو دارم بقیه ب چشمم نمیان♥️
😁😁😁 حرف زشت نزن دیگه شاید ی همشهری دیگه پیدا شه عیبه😁

سعی میکنم ولی لاتهیته حلبههبجا اجحیح ادح ابم نددم حددپ  

هیچکی منو دوست نداره منم هیچکی رو دوست ندارم، این به اون در    
باشه عزیزم اتفاقا اهل بحث نیستم 

من میخام یچی بگم 😂😂اما میترکم اگه بگم

میشه درخاست دوستی بدم بگم ؟

عضوشدن توی نی نی سایت برام مثل ی چالش شخصی هستش!چون اینجا طرزفکرایی و میبینم ک منو ب ستوه میارن اما با خودم شرط کردم که به وسیله این سایت صبرمو ببرم بالا و جواب هرچیزی و ندم و پرخاش نکنم!🙂😁تجربه های بقیه هم برام جالبن!خودم جای اونا میزارم و خیال بافی میکنم که اگه جای اون طرف بودم چیکار میکردم🧐🤔دوستون دارم بوس ب همتون ب خصوص آبانیاو ب جز برادرای سایت😁😁😁
خدا بهت صبر بده . توام زرنگ باش برو کلاس یاد بگیر قشنگ . چون زبان سختیه و یک عمر باید زندگی کنی باها ...

آره میدونم منم مجبورم بعد کرونا کلاس زبان آذری پیدا کنم برم

ما سر انجام شبی مست و مدهوش،کمی ژولیده،با بدن های به خون غلتیده،بر مزار نجس و نحس شما می رقصیم.