2789
باور کن سخته ادم قاطی میکنه من تورکم بخاطر شغل همسرم اصفهانم میبینی رفتیم خرید یهویی به خودم میام می ...

😂😂😂

ما سر انجام شبی مست و مدهوش،کمی ژولیده،با بدن های به خون غلتیده،بر مزار نجس و نحس شما می رقصیم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم عزیزم  کاش همین دعات رو خدا بشنوه🙏🙏

🙏🏼💔

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
سکیم عکس چیخاردانین ددسین 😐

😐

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی
نه دیگه منم دقیقا یادم اومد که فلسفه ی زندگیشون چجوریه و رو عقایدشون هرچند اشتباه تا نهایت امر پافشا ...

شما عاقل و فلسفه اتون درست همین که یاد بگیرید عقایدتون و سلایقتون و تحمیل نکنید خودش نعمت بزرگیه

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

دقیقا همه میدونن خواستن تخواستن دیگران برا شما مهم نیست . لازم نبود جار بزنی اینو همه میدونن

ولشکن بحث نکن😂😂

عضوشدن توی نی نی سایت برام مثل ی چالش شخصی هستش!چون اینجا طرزفکرایی و میبینم ک منو ب ستوه میارن اما با خودم شرط کردم که به وسیله این سایت صبرمو ببرم بالا و جواب هرچیزی و ندم و پرخاش نکنم!🙂😁تجربه های بقیه هم برام جالبن!خودم جای اونا میزارم و خیال بافی میکنم که اگه جای اون طرف بودم چیکار میکردم🧐🤔دوستون دارم بوس ب همتون ب خصوص آبانیاو ب جز برادرای سایت😁😁😁
بابا همينجورى واسه خودت بگو يه كلمه خوشآوا كه در اومد از توش بنويس😃

کیشتله پیشتله ایشتله  

خوش آوا بود یا چی   استاد آریا عظیمی نژاد هسدم

هیچکی منو دوست نداره منم هیچکی رو دوست ندارم، این به اون در    
خواستن یا نخواستن شما برای ما مهم نیست😊مااینطوری راحتیم😊وشماسعی کنید هرطورراحتید اونطور رد شید😊

وا

دیکتاتوریه؟؟

خب برید تاپیک جدا بزنید😒

♥️خدایا تا تورو دارم بقیه ب چشمم نمیان♥️
حشوث مصجث صخدسن نننثو نصپجبک    

براى شروع بد نبود😐🤦🏻‍♀️

سوران ياشكاديم لار😅♥️

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
چرا بخدا خیلی بهم بر میخوره انگار منو هویج حساب می کنن 

خدا بهت صبر بده . توام زرنگ باش برو کلاس یاد بگیر قشنگ . چون زبان سختیه و یک عمر باید زندگی کنی باهاشون و اینو از دهنت خارج کن ک اونا به خاطر شما فارسی حرف بزنن

امید زندگیم دوقلوهام😍