2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله من گاهی پیش میاد پلو سفید رومیذارم فریزر ووقتی بخوام استفاده بکنم اول توی قابلمه ته دیگ میذارم وبرنج رو که نیم ساعت پیشش ازفریزر دراوردم میریزم توقابلمه ودمکنی میذارم.

اگه گذاشتی فریزر زیادنمونه زودتر مصرف کن

میشه ولی کیفیتش میادپایین

اولین گروه عضوگروه سپیده جونم 💜وزن اولیه81/100💛عضودوم گروه زردوزن شروعش76کیلوفندق فسقلی جونم🐥🐥 صعودبه گروه نارنجی سرگروهه نازم @سمیه1396🧡🧡باتشکراز بامدادخمارجونم الهه عزیز🧡🧡وزن شروع 71/600🧡وزن الان67/700😅هدف 56کیلو😀💪قد163😁من به تمام خواسته هایم  میرسم😎 🧘‍♀️🤸‍♀️

عزیزم من بارها بخاطر اینکه مهمون اومد برنج اضافی اومد اینکارو کردم برنجو بسته های کوچک  فریز کن بعد برای استفاده مجددکه ازفریزر دراوردی و ازانجماد درومد کف قابلمه رو چرب کن ابتدا این برنحارو کف قابلنه به عنوان ته دیگ بزار بعد برنج اصلی خودتو که جدیده دم کن اصلا بدنمیشه حتی اگر  تتها هم کاملا همه شو دم کنی یکم اب و روغن رو برنجیکه ازفریز یخ زدایی کردی بریزو بزار مجدد تو قابلمه بخاربگیره و دم بیاد همشو امتحان کردم خیلی هم خوبشد درضمن باهاش پلو رنگی یا سبزی پلو دمی گوجه خیلی کارها میتونی بکنی 

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن