2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا تا اینجا که من میشناسم آدم باشعور و با درکیه 

البته دوستاشم مهمن.من با دوستام که متاهل شدن رفاقتم خیلی کم شده.چون میفهمم که نباید مزاحم زندگیش شم

"""""شک تنها حقیقته"""""
خودش خواست یا شما باهاش صحبت کردین؟

میدونه که از دوستاش خوشم نمیاد

ولی مستقیم بهش نگفتم

شوهر من هم هرشب تا صبح تو مهمونی بود ولی خوب بعد ازدواج شرایط فرق داره

اصلا انقد آدم مشغله داره خیلی جای دوست نمیمونه

اگه خیلی وقت داشته باشیم به فامیل سرمیزنیم خوب

البته دوستاشم مهمن.من با دوستام که متاهل شدن رفاقتم خیلی کم شده.چون میفهمم که نباید مزاحم زندگیش شم

اره من نمیگم مهم نیست ولی اینکه هر روز یا یه روز در میون باشه 😐خیلی زیاده

اره من نمیگم مهم نیست ولی اینکه هر روز یا یه روز در میون باشه 😐خیلی زیاده

نگران نباش اون خودش هم بعد ازدواج احتمالا بیشتر دوست داره کنار شما باشه

اگر با درک و فهم باشه وقت آزادش رو برای شما صرف میکنه

نگران نباش اون خودش هم بعد ازدواج احتمالا بیشتر دوست داره کنار شما باشه اگر با درک و فهم باشه وقت آ ...

خدل کنه اللنم که تو مرحله آشناییم وقت خالی داشته باشه اول میاد منو میبینه بعد میره با دوستاش یا دوستاشو دو سه ساعت عقب میندازه بیشتر پیش هم باشیم ولی یهوو ترسیدم 

سوال کردم جوابم داده 😑😐اما گفتم نکنه یهو الان تو جو یه چیزی گفته باشه فردا نشه

اینم البته ممکن

ولی یه چیزی که می تونه کمک کننده باشه ایینه که شما دقت بکنید در جزییات رفتار ایشون و ببینید این اقا ایا اصولن از اون دسته اشخاصی هستند که حرف و قول براشون باد هواست؟ یا اینکه نه واقعن عمل می کنن

ترک آرزو کردم... رنجِ هستی آسان شد

همسر من این جوری بود بعد نامزدی کمتر شد  الان که عقدیم  خیلی کمتر شده و ب نظرم بعد عروسی در حد شاید دو س ماهی ی بار ببینه دوستاشو ک اونم من بهش حق میدم چون خودمم  بالاخره دوست هایی دارم ک قرار نیست باهاشون قطع رابطه کنم. بستگی ب طرفت داره در کل 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم