2777
2789
عنوان

فیلمممم بیاید

102 بازدید | 10 پست

دوستان فیلم عاشقانه زبان اصلی معرفی کنید ک خوب باشع درصورت امکان لینکشم بزارید

ب  بزرگی ن، ب آدم بودن احترام میذارم از نی نی سایت آموختم ک ی عده فقط برای عقده گشایی اینجان چون چند نفر عقده ای بخاطر ی لیوان کاپوچینو تعلیقم کردن ●_● "تاکید کردما ی عده" حالا ک تا اینجا اومدی میشه با قلب مهربونت برای حال دلم و قبولی تو کنکور ی صلوات مهمونم کنی واقعا قبول دارم ک دعای نی نی سایتیا گیراس😊

Blue valentine

when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

با اجازه استارتر عزیز😘😘

میشه گزارش بزنید لطفا صلوات میفرستم براتون

به اونایی که لاشین یه جواب لاشی تر از خودشون بدین که نه سیخ بسوزه نه کباب هم شعر بگید براشون،،،،، هم دهنشونو جاده چالوس کنید 🤗🤣😆🖐😁😜😜😜🙊🙊                                                               ما ز یاران چشم یاری داشتیم                                        لاشی تر از آن بودی که میپنداشتیم 😆😎                   دخترا جیگرن ( گیتاریستا ) جیگر تر ترن 😎✌👎🤙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه لیست از فیلم های که دیدم تا حالا تو تایپیکام هست حالا دوست داشتی برو نگاه کن

مرسیتم زبان اصلی هست توشون؟

ب  بزرگی ن، ب آدم بودن احترام میذارم از نی نی سایت آموختم ک ی عده فقط برای عقده گشایی اینجان چون چند نفر عقده ای بخاطر ی لیوان کاپوچینو تعلیقم کردن ●_● "تاکید کردما ی عده" حالا ک تا اینجا اومدی میشه با قلب مهربونت برای حال دلم و قبولی تو کنکور ی صلوات مهمونم کنی واقعا قبول دارم ک دعای نی نی سایتیا گیراس😊
Notebook یکم قدیمیه the best of me  after  romeo and juliet  now is good  e ...

بخت پریشان ودیدم عالی بود معلومه سلیقتون خوبه

Five feet apartهم ببین

از کجا دانلود کنم کانال تلگرام نمیشناسین؟

توگوگل نشد