2777
2789
عنوان

دوس دارم بمیرم

282 بازدید | 18 پست

من ۱۸سالمه خستمع دوس دارم بمیرم حوصله هیچی ندارم دوس دارم بخندم برم از ته دلم شاد باشم دوس دارم زندگی کنم 

اما نه میدونم چجوری نه میتونم مامانم روم حساسه مسافرت ابنا هم نمیریم کلا بجز کرونا 

دوس دارم برم بیرون اما هیچکی باهام نمیادهر کی ی بهونه ای داره همش تنها خونه نمیدونم جیکار کنم خیلی شلخته و بی حوصله شدم همش دوس دارم بخوابم هیچ انگیزه و تفریحی ندارم دلم شاد میخواد چرا زندگی کنم وقتی اخرش مرگه؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم هممون تو این سن اینجوری بودیم درکت میکنم..اگ درس نداری کتاب بخون تو هر ژانری که بیشتر دوست داری رمان های باحالی که خودمم این روزا میخونم بهت پیشنهاد میکنم هم تاریخیه هم مهیج و دختر پسند😬👍

دزیره

سینوهه پزشک فرعون

ویس و رامین 

ببین اول از همه خودت و خودت میشید دونفر به بقیه احتیاجی نداری بعدش تفریح هم میشه تو خونه بکنی بشین فیلم ببین کتاب بخون اهنگ گوش بده برو بیرون اصن تنهایی هم که شده برو فقط بروه دورشو از هرچی که بدت میاد یا پاشو و باهاش مقابله کن یه بار واسه همیشه 

باید برای خودت هدف تعیین کنی 

اینطوری زندگیت از راکد بودن نجات پیدا میکنه 

من خودم توی یه خانواده ی متعصب بودم که حتی نمیذاشتن تا سر کوچه برم ولی خدا رو شکر طی سه چهار سال روشون کار کردم روی خودم کار کردم و الان توی 22 سالگی خیلی حال بهتری دارم و از اون افسردگی بیرون اومدم و آینده رو خیلی روشن می بینم و به مردن فکر نمیکنم 

ببین چی دوست داری، اگر هم چیزی دوست نداری یه چیزی رو به زور توی برنامه ات بذار، مثلا من اوایل به هنر علاقه نداشتم کم کم بهش علاقه مند شدم الان چندین دوره ی مجازی شرکت میکنم و لذتشو میبرم همین طور میتونی بری فنی حرفه ای شهرتون اونجا کلی دوره های هنری خفن یاد میگیری که حتی میتونی ازش کسب درآمد کنی

چند تاشو بگم نقاشی سیاه قلم، رنگ روغن، نقاشی با مداد رنگی، نقاشی با آبرنگ، خطاطی، موسیقی، عکاسی با موبایل، چوب و رزین، ماندالا، نقاشی روی پارچه، سفالگری و نماکاری سفال و هزاران چیز دیگه که به میل خودت میتونی یاد بگیری مطمئن باش کم کم حس استقلال بدست میاری و قوی میشی

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 57 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز