2777
2789

یا حضرت پجم

دستمُ ول نکن که زمین میخورم🙂 طُ بری از همه ادما میبرم🥺 طُ خودت خوب میدونی که آرامشی🌊🌝 باید با من بمونی به هر خواهشی...🥺♥️🌈 انگاری قسمته فاصله از همُ💔 هرجا میری برو ول نکن دستمُ🙂 نذار باور کنم رفتنت حقمه🙃 نذار دور شم از خودم از خدا از همه🙃💔🌈

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ببرش زودی دکتر اومدی اینجا تاپیک میزنی از ما میپرسی وای چقد بعضیاتون بیحیالین😔

از آن روزی ک خوردم سیب زمینی 😋دیگ دلم نیومد نخورم 😈انقد خوشم میاد وقتی روی اون زنگوله بغل علامت میاد میام میبینم لایک خوردم 😁وقتی ببینم ریپ کردین ذوق میکنم 😈انگا کلی سیب زمینی سرخ کرده گذاشتن جلوم😁 شمارو ب خدامیشع لطفا برای حل مشکلاتم و خونه دار شدنم یه صلوات مهمونم کنید 💛اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 💕نفس باد صبا مشک فشان خواهد شد 🍫آدم پیر به یکباره جوان خواهد شد 🍫نمدونم چ ربطی داره ولی گفتم شاید درس عبرتی بشه برای ایندگان🙄😜

یا خدا ببرش دکتر اومدی تاپیک میزنی باتری سمیه

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هی تو اره تو با خود خودتم ک داری اینو میخونی دیگه نبینم بشینی برای چیزی که فردا اهمیت نداره غصه بخوری  هااا مگه از تو چند تا توی دنیا هست ک چشمایی ک به اون خوشگلی داری پر از ناراحتی باشه؟؟ مگه کسی ک اینقدر خوشگله اینجوری باید اخم کنه؟ حالا که تا اینجا رو خوندی خواستم بگم خیلی زیبایی خیلی😍😍 حالا بخند اینجوری نه ها😊 اینجوری بخند😁😁😁 افرین روز خوبی داشته باشی😍😍😍

یا خدا ببرش دکتر اومدی تاپیک میزنی باتری سمیه

سمیه؟  

دستمُ ول نکن که زمین میخورم🙂 طُ بری از همه ادما میبرم🥺 طُ خودت خوب میدونی که آرامشی🌊🌝 باید با من بمونی به هر خواهشی...🥺♥️🌈 انگاری قسمته فاصله از همُ💔 هرجا میری برو ول نکن دستمُ🙂 نذار باور کنم رفتنت حقمه🙃 نذار دور شم از خودم از خدا از همه🙃💔🌈

بابا اون توی گلوش زنگ میزنه موادش پخش میشه خدای ناکرده😢

از آن روزی ک خوردم سیب زمینی 😋دیگ دلم نیومد نخورم 😈انقد خوشم میاد وقتی روی اون زنگوله بغل علامت میاد میام میبینم لایک خوردم 😁وقتی ببینم ریپ کردین ذوق میکنم 😈انگا کلی سیب زمینی سرخ کرده گذاشتن جلوم😁 شمارو ب خدامیشع لطفا برای حل مشکلاتم و خونه دار شدنم یه صلوات مهمونم کنید 💛اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 💕نفس باد صبا مشک فشان خواهد شد 🍫آدم پیر به یکباره جوان خواهد شد 🍫نمدونم چ ربطی داره ولی گفتم شاید درس عبرتی بشه برای ایندگان🙄😜
الان یه 10 دقیقه هست خورده هیچیش نیست داره بازی میکنه و من میترسم 

وای چقد..... 

ببز دکتر

تف تف تف                                                                                                                                                                                                               تف تو این زندگی فقط  داری میخونی دوتا تف هم شما بریز 🤮                                                                                                                                  عقدی بدبختم😭چیه خشکل بدبخت ندیدی؟؟ 🤬🤫🤐تیکر عروسیمه االبته اگه خدا بخادا😬👏