2777
2789
عنوان

معجزه ازدواج😉

68389 بازدید | 145 پست

اونایی که احساس میکنند ازدواجشون معجزه بود،بیایید بگید چکار کردید؟

هم از ختم و دعاهاتون بگید و هم اینکه چقدر طول کشید؟

چه کارهایی رو ترک کردید؟

بگید فرد خاصی مد نظر شما بود؟

عشقتون یک طرفه بود یا دو طرفه

پ ن:

خواهش میکنم! ب هیچ وجه ،کانت یاس و ناامیدی،نرسیدن ....تایپ نکنید.🙇🙇🙇

لطفا نگید ازدواج چیه حالا معجزه هم محسوب بشه. 

قرار نیست معجزه زندگی همه آدما یکی باشه!

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مال من معجزه بود

از امام حسین😍

یه عالمه خواستگار داشتم ولی هرکدوم یه جور به دلم نبود، یکی هم بود ول کن نبود داشت آبرو ریزی میکرد

من توکل کردم به امام حسین، یادمه سال قبلش محرم تو مراسم دهه اول خونه مادرشوهرم که اون موقع کاملا غریبه بودیم باهم تو دلم گفتم خدایا کاش میشد منم برم تو آشپزخونه و برای پذیرایی کمک کنم. گذشت و

من از همه جا بی خبر که اون خانواده پسر دارن، سال بعد محرم ازم خواستگاری کردن و همه چیز خیلی عالی پیش رفت وشدم عروسشون الان 4 ساله کنیز امام حسینم و محرما خدمت میکنم😍❤️

دخترکم،نمیدونی از اینکه با بودنت تونستی منو به آرزوهام برسونی و خوشبختیمو تکمیل کنی روی ابرام و دارم روی رنگین کمون میرقصم❤️💋عشق مامان بابا منتظرتیم زودتر بیاد عشقم👨‍👩‍👧

زمان ازدواج من خدا گفت بسه دیگه خیلی معجزه نشون دادم به بنده هام بزار یکم هم عذاب نشونش بدم حالشون جا بیاد

پسرم! به خاطر تو هم شده همیشه آبی می مانم، به خاطر تو هم شده تمام روزهای بعد از این مهربانتر خواهم شد، عاشقی میکنم وقتی دستهایم را میگیری، وقتی با زبان کودکانه ات برایم قصه میگویی، عاشق میشوم وقتی بهانه میگیری و من کلافه میشوم و من حرص هایم را سر بیخیالی خالی میکنم