2777
2789
عنوان

کرونا

311 بازدید | 23 پست

سلام

مادرم چند روز پیش بیحال بود, بردیم دکتر و سی تی اسکن گفت کرونا گرفته. هیچ علائم دیگه ای نداره. بیحالیش هم یه روزه خوب شد. الان قرنطینه است. ممکنه حالش بدتر شه؟ من شک دارم کرونا باشه

ربی هب لی من لدنک ذریه الطیبه انک سمیع الدعا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگ بنا ب بیحالی باشه من همش بیحالم😑😑دکترام دیگ هیچی حالیشون نی 

یبار میگن گرمی از بین میبره بعد میگن دروغ گفتیم

تو این گرما همه بیحالن 

اِن شاءالله همگی حاجت روا بشیم..یه آمین بگو❤👇خدا جونم میشه منم لایق مادر بودن بدونی ..؟🙁  دلم حس مادر بودن میخواد.. حس بارداری.. حس مراقبت از یه کوچولویی که دنیامونه..حس شب بیداریای یه مادر..حس مادری حس مادری حس مادری..دوسدارم زودتر تجربش کنم..خدایا به حق فاطمه الزهرا این اولین و آخرین سقطم باشه..لطفا هیچ مادری رو با بچه تو شکمش امتحان نکن...خدایا منم ببین دل من و شوهرمم شاد کن.. خیلی تنهام خدا...لطفا❤   ای کاش هرچه زودتر دامن همه منتظرا سبز بشه😍😍لطفا اگه منو تو تاپیکای خیانت دیدین تذکر بدین بهم ممنونم❤
ان شاءالله که کورونا نیس و حالتون زودی خوب بشه 

ان شالله. الان 4 روز گذشته و خداروشکر حالش خوبه. دیگه بدن دردم نداره. نگرانشم که نکنه بدتر شه. 

آزیترومایسین و ناپروکسن. خودمون براش ویتامین خریدیم

تا میتونی بهش بخور جوش شیرین بده 

شنیدم روزی یه قاشق گلاب هم عالیه 

سوپ و مایعات گرم بهش بدین 

خدا شفابده انشاا...

ربنا و لا تحملنا ما لا طاقته لنا به 💚
اگ بنا ب بیحالی باشه من همش بیحالم😑😑دکترام دیگ هیچی حالیشون نی  یبار میگن گرمی از بین میبره ...

جالبه خواهرم زودتر از مامان مریض شد. رفت دکتر گفته بود ویتامین بدنت کمه. بعد که مامانم مریض شد گفت کروناست. درحالی که مامانم شرایطش از خواهرم بهتر بود

اگه تست گرفتن و گفت کرونا ست که دیگه شک نداره،شکر داره!

خدا رو شکر از نوع خفیف و بی علامت هستن!خداروشکر

(ولی مراقب خودتون باشید ناقل هستن)

الهی سوسک شین که موهاتونو چتری کوتاه میکنید بهتون میاد،من یه بار چتری کوتاه کردم شبیه اسب های کالسکه شدم  
جالبه خواهرم زودتر از مامان مریض شد. رفت دکتر گفته بود ویتامین بدنت کمه. بعد که مامانم مریض شد گفت ک ...

دکترا رد دادن 

دیروز یکی از بچه ها اینجا میگفت جدیدا تلویزیون گفتن آبریزش بینی از علائم کروناست 

د آخه لعنتیا یهو بیاین بگین اگه زنده این علائم کروناس

ربنا و لا تحملنا ما لا طاقته لنا به 💚

از نظر شخصی من هشتاد درصد مردم ایران گرفتن ولی اونایی که بدنشون قویتر بوده احتمالا فکر کردن سرماخوردگیه سادس من همون فروردین اینا یک هفته نفس تنگی شدید داشتم و حال خراب فکر کنم کرونا بود خوب شدم همه گرفتن مریضی رو تو بعضیا که بیماری زمینه ای دارن یا سیگاری هستن خیلی شدیده برای بقیه خفیف هست