2777
2789
عنوان

بچه ها مردهای آبانی چطورن؟

346 بازدید | 30 پست

پسرم آبانیه,میخوام ببینم چطوریه اخلاقای متولدین این ماه

پسر من ۳سالشه یکی از خصوصیاتی ک داره لجباز و عصبیه.وای بحالی یچیزی بخواد بهش ندی آسمونو به زمین میاره

ابانیا حرف ندارن😎

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جذاب ، قدرتمند ، لجباز ، احساساتی و عاطفی ان مهربون ، کلا خوبن 😊

همه چیز درست میشه ؛ دقیقا ۳۲ ام همین ماه  ساعت ۲۵  :)  . ✓ بهتر است برگردیم به دوران جاهلیت اعراب و دخترانمان را زنده به گور کنیم ، دختران که خدای نکرده حق خندیدن و عاشق شدن را ندارند ... مالک اصلی بدن و روح آنها همان مردانی هستند که به اسم غیرت سر از تنشان جدا می کنند و دیگران آنها را تحسین میکنند ...کاش کسی بود که به مردها حالی میکرد تو چه پدر باشی چه شوهر ، صاحب هیچ کدام از اعضای بدن زن نیستی ، بجای او تصمیم نگیر ، بجای او فکر نکن ، بجای او حرف نزن ، بجای او زندگی نکن و چون زور بازوی بیشتری داری ،، نه عقل بیشتر!!، به او آسیب نزن ... ما همه انسانیم عهد بستیم که انسان باشیم... کاش آدمی را آدمیب بود . (غمگینم برای تمام دختران و زنان مظلوم دنیا 💔)

من حس ششم ندارم و صرفا تجربه ام درباره آقایون اطراف که متولد آبان باشن رو میگم، خودخواه و دیکتاتور و عاشق رئیس بازی و اهل کارهای یهویی و بی فکر و رفیق باز و از نظر احساسی سرد و البته بی اهمیت نسبت به سلامتي شون، درکل رو اعصاب

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷