2777
2789
عنوان

اندکی درک

310 بازدید | 8 پست
مادرای عزیزی که بچه مدرسه ای دارید خواهش میکنم اگه شماره کادر دفتری و معلمین رو دارید مزاحمت ایجاد نکنین و کاری نکنین که مجبور به تعویض شماره بشن ⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩
 « فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
شوهر منم معلم هست بعضی ولی ها خیلی بی ملاحظه ان دیگه

واقعا اعصاب آدمو داغون میکنن

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خاهر من دو تا شماره داره.

یکیش شخصیه یکیشم که میده به شاگرداش.

شاگرداش شماره اصلیشو ندارن

لا حول و لاقوه(ت) ال بالله.خداجونم‌قول میدم اروم باشم و همه چیو به تو سپردم خودت واسمون حلش کن و بهناممو خوب خوب کن و بهم برش گردون.مرسی.بوس بوس💋❤❤❤💋😍.
واقعا اعصاب آدمو داغون میکنن

آره 

بعضیا که انگار ارث باباشون رو طلب دارن

بچشون از ترس بهشون دروغ میگه اونا هم فکر میکنن معلم کم کاری میکنه و مشق نمیده و امتحان نمیگیره

نمیفهمن بچه خودشون دروغگو هست

خاهر من دو تا شماره داره. یکیش شخصیه یکیشم که میده به شاگرداش. شاگرداش شماره اصلیشو ندارن

منم همینجوریه کافیه یادم بره خاموشش کنم قشنگ عصبیم میکنن ضمن اینکه از اداره ممکنه تماس داشته باشم نمیخوام همیشه خاموش باشه

آره  بعضیا که انگار ارث باباشون رو طلب دارن بچشون از ترس بهشون دروغ میگه اونا هم فکر میکنن مع ...

این قضیه که کلا معضله و جالبه که حتی از خصوصیات بچه ای که تربیت کردن خبر ندارن بقیشم که بماند مثلا از من معاون اجرایی میپرسن مشق بچه چیه انگار من خبر دارم

این قضیه که کلا معضله و جالبه که حتی از خصوصیات بچه ای که تربیت کردن خبر ندارن بقیشم که بماند مثلا ا ...

آره واقعا

یا ولی دانش آموز زنگ میزنه میگه من بچه ام باید نمره اش ۲۰ بشه حالا همیشه تک میگرفته بچه! تعیین تکلیف هم میکنن

بماند که چقدر خود دانش آموزها وقیح هستن

شوهرم معلم متوسطه اول هست پسرا داغونن واقعا

آره واقعا یا ولی دانش آموز زنگ میزنه میگه من بچه ام باید نمره اش ۲۰ بشه حالا همیشه تک میگرفته بچه! ...

بنده خدا دقیقا درک میکنم چی میکشه همه طلبکارن