2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

به نظر من زوده ! بنظر من 26 , 27 خوبه برای اولین بارداری , دلیلشم اینه که هرسال که میگذره احساس میکنم یجوری ادم پخته تر میشه بیشتر میفهمه زندگی چیه , شاید 23 سالگیم فقط و فقط دنبال خوش گذرونی و تفریح بودم اما الان بیشتر به فکر اینده و زندگی ام

نه مناسب نیست تو اول جوانی هستی اگه بچه بیاری باید قید جوانی و خوش گذرانی با شوهرتو بزنی .

بچه خیلی دردسر داره خیلی میخوای تو نت سرچ کن آدم پیر میکنن بچه ها زندگیت بعد بچه کلا درگیر بچه اس دیگه مال خودت نیستی 

نه مناسب نیست تو اول جوانی هستی اگه بچه بیاری باید قید جوانی و خوش گذرانی با شوهرتو بزنی . بچه خیلی ...

اره واقعا بچه یعنی قید خواب و تا دوسه سال حداقل باید بزنی 

اره واقعا بچه یعنی قید خواب و تا دوسه سال حداقل باید بزنی 

بچه بیاد تا دوسال اول نمیتونی بری مسافرت بعدش بزرگتر میشه همش باید دنبالش بدویی بعد می‌ره مدرسه دستت بسته میشه 

تو مهمونی ها همه دارن لذت میبرن تو یهویی سر سفره باید بری به بچه شیر بدی یا بری دستشویی بشوریش 

من آنقدر دیدم مادر داره شام میخوره بچه میگه مامان دستشویی دارم 

درکل بچه دردسره سراسر

بچه بیاد تا دوسال اول نمیتونی بری مسافرت بعدش بزرگتر میشه همش باید دنبالش بدویی بعد می‌ره مدرسه دستت ...

اره واقعا ی سریاشونم بشدت بهانه گیرن دیگ بدتر مردام ک فقط بلدن بگن بچه دارشیم

اره واقعا ی سریاشونم بشدت بهانه گیرن دیگ بدتر مردام ک فقط بلدن بگن بچه دارشیم

آره بابا برای خودت جوانی کن بگرد و بپوش 

یه زمانی به خودت میای میبینی سی سالت شده فقط دنبال بچه بودی .

اگه هم میخوای بچه دار بشی تمام این سختیارو ببین و بعد بهش فکر کن 

من دیدم آدمایی که پیشمون شدن فکر میکردن بچه دار شدن فقط عکس گرفتن و خندیدنه 

درحالی که بچه داری خیلی سخته