2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فعلا درمانی نداره فقط باید کنترلش کنی ک اونم کار سختی نیست هرچیزی میخوای بخور ولی ب اندازه اگرم دیدی میخوای بیشتر بخوری انسولین تو یکی دو واحد بیشتر بزن

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود🌿
عزیزم شما پیش دکتر کیومرث خدابخشی رفتی نتیجه گرفتی ؟ دخترم پنج سالشه مبخام ببرمش  

من خودم دیابت نوع ۱ دارم ۱۵ سالمه الان دوسالی میشه که درگیرشم اون اوایل که دنباله درمان بودم به اقای پیرکلانی هم مراجعه کردم یادمه بیمار های زیادی داشتن اکثرا راضی...

به من اول کلی قرص داد تا مصرف کنم و یع جلسه انسولین ریخت توی گوشم و هر نیم ساعتی قندمو میگرفتن قبلش گفته بود انسولین صبحو نزنم و خب بعد اون قرصا قرار بود یع واکسن ب ث ژ اکه اشتباه نکنم تزریق کنم که چون ما تهران نبودیم باید از شهر خودمون تهیه میکردیم و حتما یک ماما برامون تجویز و تزریق میکرد یکی از درماناش این بود که باز صد درصد نیست و من به توصیه دکترم و پیشگیری از عوارضی که ممکن بود بعد واکسن پیش بیاد دیکع انجام ندادم🙂

درمان دیگه اشم از طریق سلول های بنیاددیه که باز اقدام کردم یه طرح آزمایشی بود چون هنوز و دوسال پیش حدود صد و خورده ای میلیون هزینش بود و چون طرح آزمایشی بود رایگان انجام میدادند یادمه قرار بود ۵۰ تا داوطلب جمع کنند تا.... و صد درصدی نبود و عوارض های زیادی داشت انجام ندادم 

توی شیراز پیوند پانکراس هم هس که اون دیگه عوارضش خیلییی بالاس اگه موفقیت آمیز نباشه

من خودم دیابت نوع ۱ دارم ۱۵ سالمه الان دوسالی میشه که درگیرشم اون اوایل که دنباله درمان بودم به اقای ...

عزیزم ان شالله خدا کمکتون کنه دختر منم ۵ سالشه از دوسالگی داره 

اگه یه زمانی درمان موفقی دیدید به من هم اطلاع بدید 

من چند تا از قامیلام رقتن جوادیه پیش طب سنتی اقای رجبی انقد بیمار مراجعه میکنن سرش خیلی شلوغه همشونم انسولینو قطع کردن و کامل خوب شدن کسیم پول نداشته باشه ازش هیچ پولی نمیگیرخ بابت داروها ویزیتشم صلواتیه