2777
2789
عنوان

یسوال مهم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 828 بازدید | 106 پست
[QUOTE=143862378]مثال زدم عزیزم من ک میگم هیچی نیست ولی بازم بهت میگم ی بیبی چک بزن...  دیر بشه ...

من میگم نیستی ولی خب من دکتر ماما نیستم صرفا تجربمو میگم (چون پریود شدی احتمالش نیم درصده) ولی باز بیبی بزن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب هر رابطه پر خطری که دارین قرص اورژانسی بخورین لااقر استرستون کمتر شه عزیزم 

میگن قرص اورژانسی رو سالی ی بار یا نهایت دوبار باید خورد

و اغوشت گرم ترین گناه عمرم بود♡:)
الان عروسی کردی ؟ بچه تو نگه داشتی ؟

الان پنج‌سال از اون زمان میگذره بله عروسی کردم ولی بچه تا فهمیدم سقط کردم نزدیک دوماه بود

خداروشکر منم مامان شدم انشاالله قسمت همه منتظرا  
خب هر رابطه پر خطری که دارین قرص اورژانسی بخورین لااقر استرستون کمتر شه عزیزم 

آخه خب بکارت دارم هنوز دخولم نبوده چیزای دیگه بوده بازم میترسم گاهی 

قرص اورژانسیم کلی ضرر داره باز

مسخِ افیونیِ افسانه یِ اصحابِ کدامینْ غاری؟!___[باورکن من کاربر قدیمیم ،اوشون ب دلایل نامعلومی کاربری قبلیمو پوکونده😐]
خیلی بده ادم تو نامزدی حامله بشه 

واقعا تک تک لحظاتش مثل یه کابوس بود وای خدا خیلی بد بود وقتی دکتر تو مطب ازم تست گرفتم جون دادم

من خودم تو‌نامزدی با اولین رابطه با داشتن پرده بکارت حامله شدم دکتر بهم گفت حتی اگه آب منی یه جا ریخ ...

اگه پریود شده باشی چی🤧😰😬درست سر موعود ولی یکم کمتر از قبل

و اغوشت گرم ترین گناه عمرم بود♡:)
مثال زدم عزیزم من ک میگم هیچی نیست ولی بازم بهت میگم ی بیبی چک بزن...  دیر بشه سقط نمیکنن خوش ...

سقط سقطه زود و دیرش گناهه

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

من خودم تو‌نامزدی با اولین رابطه با داشتن پرده بکارت حامله شدم دکتر بهم گفت حتی اگه آب منی یه جا ریخ ...

یاااا خدا 

قلبم اومد تو دهنم واقعاا بکارت داشتی؟

آخه احتمالش یک درملیونه تو اون یکی بودی😑😑😑😑

ترسیدم من این دوره پریود نشدم ی هفته قبلشم یکارایی کردیم بدون دخول

مسخِ افیونیِ افسانه یِ اصحابِ کدامینْ غاری؟!___[باورکن من کاربر قدیمیم ،اوشون ب دلایل نامعلومی کاربری قبلیمو پوکونده😐]
اگه پریود شده باشی چی🤧😰😬درست سر موعود ولی یکم کمتر از قبل

والا من پریود نشدم سر خودم نمیدونم به شما چی بگم طبیعیه یانه

واقعا تک تک لحظاتش مثل یه کابوس بود وای خدا خیلی بد بود وقتی دکتر تو مطب ازم تست گرفتم جون دادم

خیلی سخته خدا واسه هیچکسی نیاره یه دفعه چهار یا پنچ روز از پریودی گذشته بود شب و روز گریه میکردم با اینکه رابطه پر خطر نداشتیم ولی خیلی میترسیدم