2777
2789
عنوان

یسوال مهم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 828 بازدید | 106 پست
@دخترمرداب    

به نظرم. ژنتیکی هستش..

بعضیا نوک سینه شون روشنه بعضیا تیره.. بزرگ و کوچیکیشم همینجور..

ولی من ک بعد ازدواجم یکم بزرگ تر شد نوکش.. قبلش خیلی بیرون نبود نوک نداشت. الان یه کوچولو داره. 

فکر کنم برا توام تاثیرات رابطه هست نگران نکن خودتو

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اگ الان باردار بودی قشنگ معلوم مشید از شکمت

واقنی؟🤔ینی اگه ۲ ماهشم باشه الان ملوم بود😶😭نوک سینم چی😭احتمال داره بخاطر رابطه و مکیدنو... باشع؟

و اغوشت گرم ترین گناه عمرم بود♡:)
به نظرم. ژنتیکی هستش.. بعضیا نوک سینه شون روشنه بعضیا تیره.. بزرگ و کوچیکیشم همینجور.. ولی من ک بع ...

اخه من از وقتی سینه در اوردم رنگ سینم روشن و صورتی بود نوکشم خیلیی نسبت ب بقیه خانواده کوچیک بود مال من تازه داره رنگش عوض میشه دور نوک سینمم قهوه ای شده😢انگار تا اون قسمت قرارع بزرک شه😢😤

واقنی؟🤔ینی اگه ۲ ماهشم باشه الان ملوم بود😶😭نوک سینم چی😭احتمال داره بخاطر رابطه و مکیدنو... باشع؟

اکثرا بخاطر رابطه بدن ی تغیراتی میکنه نگران نباش

مثلا من قبل ازدواج 70 بودم الان 75😹

من خودم تو‌نامزدی با اولین رابطه با داشتن پرده بکارت حامله شدم دکتر بهم گفت حتی اگه آب منی یه جا ریخته باشه هم نباید اونجا بشینی یا دراز بکشی چون اسپرم متحرکه وارد رحم میشه و با پرده بکارت بدون دخول هم‌امکان حاملگی هست

خداروشکر منم مامان شدم انشاالله قسمت همه منتظرا  
نه گلی من الان خودم نامزدم و بعضی وقتا توهم حاملگی میزنم

من نیز😐😐😐

الان ۲۶ خرداد موعد پریودم بوده نشدم 

دوسه روزه لک خیلی کم دارم 

حتی صبا توهم حالت تهوع میزنم

مسخِ افیونیِ افسانه یِ اصحابِ کدامینْ غاری؟!___[باورکن من کاربر قدیمیم ،اوشون ب دلایل نامعلومی کاربری قبلیمو پوکونده😐]

[QUOTE=143862378]مثال زدم عزیزم من ک میگم هیچی نیست ولی بازم بهت میگم ی بیبی چک بزن...  دیر بشه سقط نمیکنن خوش ...[/QUOT

😖😭میترسم ینی واقعنی نیستم؟🙄

من خودم تو‌نامزدی با اولین رابطه با داشتن پرده بکارت حامله شدم دکتر بهم گفت حتی اگه آب منی یه جا ریخ ...

الان عروسی کردی ؟

بچه تو نگه داشتی ؟

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣