2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعضی وقتها شب خواب دیدم صبح تعبیرشده یه موقع هم چندسال طول کشیده.مگه چی شده

ببین هستیی یه بار خوابو تعببیر کردی میشه یه بار دیوه خوابمو تعببیر کنی

3 شب پشت هم خواب دیدم خودمو تو حمام دارم میشورم اولین بار با همسرم تو حمام بودم دومین بار با دخترم تو حمام بودم و اخرین بار دیشب بود که خواب دیدم خودمو تو حمام شستم و از یه سید که دختر خالمه یه لیوان شربت گرفتم خوردم که طعمش اینا شیرین بود

بعد حموماش هر سه شب حموم قشنگ خوبی نبود فقط شب اخر دیدم خودم تو وان دارم میشورم از حمام اومدم بیرون حس کردم تو حیاطم دارم خونمو نگاه میکنم با خودم میگم این خونه خرابه واقعاااا خونه منه بیرونش واقعاااااا داغونه شانس اوردم توش این نیست بعد تو حیاطش دراز میکشم و خیلییییییب غمگینم دارم به اسمون نگاه میکنم اسمون صاف ابیه خیلییی قشنگ بود

کلا این خوابی که دیدید خوبه اگه مشکلات یانگرانیهایی داشتید بخیر میگذره مخصوصا توکاردین وضعیت شما خوب ...

واقعا یه چیز دیگم تو خواب بود ببخشید ترو خدا خواب دیدم واسه همین دختر خالم که بهم شربت میده از ایندش گفتم که زندگی خوبی داری یه بچه پسر میاری

و خودم تو خواب یه بچه نوزاد که دقیقا سنش27 ماه بود تشویق کردم برایی راه رفتن تو خواب راش دست می زدم اون راه میرفت شرمنده ترو خدا خواب دیشبم خیلیی عجیب بود

واقعا یه چیز دیگم تو خواب بود ببخشید ترو خدا خواب دیدم واسه همین دختر خالم که بهم شربت میده از ایندش ...

کلا تعغیرات خوبی توزندگی شما میفته هرچند که شایدخیلی مسائل اطراف وبیرونی خوب نباشن

اره درسته .حالانظرخودتون چیه 

من با شوهرم اختلاف شدید دارم می خوام جدا شم همش دست به دعام تا خدا شرایطمو به خوبی تغییر بده و سرنوشتم عوض شه هر روز دارم سوره بقره و کلیی قران می خونم یعنی امکان داره خدا حاجتم بده همون تغییری که خودم می خواد بهم بده

بیین همین خوابها یه شب خواب دیدم که تو یه خونه خیلییی خوشگل که تمام وصیلهاش روشنه هستم با دخترم لباس سبز تنشه و یه ایینه که دورش لامپ روشنه تو خونمه وصیلهام همه سفید بودن بعد انگار تختم مرتب می کردم دیدم پشت تختم شکسته 

میترسم این دعاهایی من باعث فوت همسرم بشه دوست دارم از ش جدا بشم اما خدا شاهدهارزوم خوشبختیه جفتمونه الان یکم ترسیدم با این خوابهاا نظرتون چیه

خیلیییی درموندم شرمنده کسی ندارم حرفامو بگم