2777
2789
عنوان

خانمایی ک همسراشون آزمایش دادن

99 بازدید | 15 پست

توروخدا بخونین زیاد بود رد نشین برین...خانما من شوهرم ۲۵ /۳  دکترم گفت بره ابن سینا آزمایش رفت و همه چی خوب بود ولی تحرک اسپرم ۰ درصد..ارجاعش دادن اورولوژیست ک باز آزمایش نوشت.. آزمایشگاه دیگ ک دکتره گفته بوده من اینجارو قبول دارم این سری ۴/۴  تاریخ آزمایشش بود ک همه چیش دکتر گفته عالی حتی تحرکش شده بوده ۵۳ درصد 😳😳

دکتر دوتا علت گفته ک یا ابن سینا اشتباه کرده 

یااینکه چون شوهرم دارو گیاهی میخوره از اون میتونه باشه 

نمیدونم چرا..خودم ک متوسل شدم ب شهید ابراهیم هادی و سامانلو ازشون خواستم شوهرم مشکلی نداشته باشه ک میگم‌واقعا معجزه س ..کسی بوده به این شکل ؟اخه ی سریا هستن ک حداقل فاصله بین ازمایششون یکماه بوده از ما ۱۱ روز 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

به شوهرم خرنوب آسیاب شده با گرده گل اصل و عسل طبی طبیعی و سیاه دونه مخلوط کردم ردز ی قاشق شبم ی قاشق و این چند روز همش شیر موز و معجون دادم 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب یه جا دیگم آزمایش بده!

اگه نمونه دیر بذارن تو دستگاه خراب میشه

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
شاید شرایط ازمایشتون درست نبوده..زمان نزدیکی و...

سری اول بعد س روز نزدیکی سری دوم ۴ روز 

حتما اشتباه بوده جواب یکی از ازمایش ها،چون معمولا تو سه ماه تغییری نمیکنه

والا دکتر گفته یا اشتباه شده یا بخاطر خرنوبه خودشم گفته خرنوب واسه تحرک خیلی عالیه 

شوهر منم حرکتش صفره اما اصلا تغییری نکرد

بهش دارو گیاهی دادی؟اینایی ک من گفتم خیلی خوبه 

نه ندادم

حتما بده شاید جواب بگیره خرنوب خیلی واسه تحرک اسپرم خوبه این عطاری ک شوهرم رفته پیشش گفته من ب هرکی خرنوب دادم چندماه بعدش خوب شدن 

نه ندادم

شیر موزو و معجونم ک خیلی خوبه 

شیر موزو و معجونم ک خیلی خوبه 

الان یک ساله  دارو روی همه چیزش اثر گذاشت غیر حرکت..شیر موزم خیلی دارم خورده اما فایده نداشته..نمیدونم چیکار کنم دیگه

هفت‌شهر‌عشق‌را‌عطار‌گشت...ما‌هنوز‌‌‌‌‌اندرخم‌‌یک‌کوچه‌ایم
الان یک ساله    دارو روی همه چیزش اثر گذاشت غیر حرکت..شیر موزم خیلی دارم خورده اما فایده ن ...

انشالله ک درمان میشه..میدونم درکت میکنم خیلی سخته ما این چند روز ک ازمایشو اول دیده بود دکتر خیلی اعصابمون خورد بود 

من ک خودم میگم معجزه س چون من ب این شهدا خیلی اعتقاد دارم شاید برای ی سری خنده دار باشه ولی عقیده س ازشون خواستم ک نتیجه بگیرم شک ندارم ک جواب میدن شما هم متوسل شو اگ‌معتقدی..من‌نذر کردم ک شوهرم مشکلش حل بشه ب نیابت از این دو شهید واسه حضرت زهرا آش بپزم 

انشالله ک درمان میشه..میدونم درکت میکنم خیلی سخته ما این چند روز ک ازمایشو اول دیده بود دکتر خیلی اع ...

هزارتا نذر کردیم..الان اصلا نمیدونم چی به چیه..ممنونم عزیزم

هرچی خدا بخواد

هفت‌شهر‌عشق‌را‌عطار‌گشت...ما‌هنوز‌‌‌‌‌اندرخم‌‌یک‌کوچه‌ایم