2777
2789
توعقد نبود ا ولی میگم دختر خالم حامله بود پیش شوهرش نشسته بود تو مهمونی خانوادگی شوهرش شکم دختر خال ...

نه به این شدت.

ولی جاری منم حامله بود برادر شوهرم با یه بالش همیشه دنبالش بودکه کجا میشینه این بالشو بذاره زیرش یا حالت تهوع میگرفت پشت در دستشویی می موند تا بیاد بیرون.

ماهم اصلا نمیگفتیم چه خز.چه بد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم بعضی وقتا ب شوهرم میگم نوار برام بخره 😐چون خودم اون موقع ک پریود میشم حوصله ندارم برم بخرم  ...

مگه نباید همیشه مرد بخره🙄 اخه من روم نمیشه برم ب مغازهدار مرد بگم نوار بده😑☹

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟🥹💜مادر شدن یعنی: دوتا قلب تو بدنت بتپه 😍 خدایا میشه به همین زودیا دوتا قلب تو بدنم بتپه💞
نه به این شدت. ولی جاری منم حامله بود برادر شوهرم با یه بالش همیشه دنبالش بودکه کجا میشینه این بالش ...

خداییش شوهرخودمون اینقدر توجه کنه کلی کیف میکنیم و میایم اینجا تاپیک میزنیم شوهرم جلو خانوادش اینکارارو میکنه

اره بنظرم قربون صدقه زیاد و پاچه خواری بیشت از حد اونم جمع یه کار خزه بعدم اکثرا روزای اول اینجورن ب ...

روزای اول که طبیعیه هردو داغن رفته رفته فروکش میکنه.ولی نباید خاموش شه 

چرااااا

😂 نمیدونم

برای آرزوی خودمو خودت صلوات 🥰🥰🥰به لطف خدای مهربون و دعای شما نی نی سایتی های خوب که اگه دعا نمی‌کردید خدا منو لایق نمیدونست منم شدم مامان 😍😍😍😍خدایا شکرت بابت هدیت و این هدیه رو نصیب هر کسی که لایقشه بکن ممنونم 🥰🥰🥰هنوزم بر این باورم که بچه ای که مادرش اینقدر باید براش صبر کنه نباید بوسید فقط باید گاز گرفت قربونت بره مامان الهی دورت بگردم😍😍😍😍😍😂این بچه حاصل 50تا بی بی چکه و 10 تا آزمایش بارداری که همشون بتاشون 2 میشد ولی الان به لطف خدا شد 73 😍😍😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم به نیت سبز شدن دامن همه ی خانمای منتظر دیگه 🥰🥰میشه باز دعا کنین بچم سالم باشه همش نگرانم زندگیه سختی داشتم میترسم بارداری سختی داشته باشم🥺 ممنونم 😔😔 هفته 7 رفتم سونو دادم گفتن هفته 5 هسی لطفا برا اینکه بارداریم پوچ نباشه و تو هفته 5 نمونم دعام کنین🥺 جنین نازنینم رفت ولی دلم نمیاد امضامو پاک کنم 😔😔😔😔 برام دعا کنین ممنونم
نه به این شدت. ولی جاری منم حامله بود برادر شوهرم با یه بالش همیشه دنبالش بودکه کجا میشینه این بالش ...

ن اونا ک خوبه و شعور برادرشوهرتو میرسونه نگران خانومش بوده 

ولی این ک تو مهمونی خانوادگی شکم زنتو بمالی خیلی ی جوریه بنظرم😂

💍تـنـهّا بـبـعـــــــ🐏ـــی در عـلـفـزار قلـبــمـــــ❤ــی علی جــانم💍

اها یبار رفتیم عقد...بعد عروس دوماد بااهنگ هارمونی باهم رقصیدن..بعد دوماد بااهنگ میخوند و به عروس هی اشاره میکرد...تازه اونم با تاخییر...مثلا خواننده الان میگفت دورت بگردم دوماد ۳ثانیه بعد انگشتشو میچرخوند یعنی دورت بگردم😂😂😂😂

خداییش شوهرخودمون اینقدر توجه کنه کلی کیف میکنیم و میایم اینجا تاپیک میزنیم شوهرم جلو خانوادش اینکار ...

اخه خونواده شوهرم کلا اینجورین.

مثلا من حامله بودم تا شوهرم بره بالش یا پتو بیاره بندازه زیرم خدا بیامرزتش پدر شوهرم سریع میگفت سلمه(خدا بیامرز مادرشوهرم) بالش بیار یا پتو بنداز.

ولی خانواده ما چه پنهون اونجوری نیستن یعنی تو این زمینه ها خجالتین.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز