ارزوایلین مدیر استارتر عضویت: 1398/12/27 تعداد پست: 811 عنوان بارداری 142 بازدید | 8 پست سلام دوستان من ی سقط بدلیل ناهنجاری جنین داشتم حالا ماه دیگه میخوام اقدام کنم ولی همش استرس دارم که بازم جنین مشکل داشته باشه کسی هست ک مثله من باشه؟باردار شده باشه و جنین سالم باشه؟خواهشا اگه کسی میدونه بگه ☹ من نظر ب معجزه ی خدا دارم...😍😍😍😍😍 خدایا ممنونم بایت هدیه قشنگت♥️♥️🧡🧡 1399/04/11 | 14:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ارزوایلین مدیر استارتر عضویت: 1398/12/27 تعداد پست: 811 کسی نیست؟ من نظر ب معجزه ی خدا دارم...😍😍😍😍😍 خدایا ممنونم بایت هدیه قشنگت♥️♥️🧡🧡
ارزوایلین مدیر استارتر عضویت: 1398/12/27 تعداد پست: 811 🤔 من نظر ب معجزه ی خدا دارم...😍😍😍😍😍 خدایا ممنونم بایت هدیه قشنگت♥️♥️🧡🧡
ااالی عضویت: 1397/07/07 تعداد پست: 1715 استرس نداشته باش. من یه سقط داشتم به دلیل همین ناهنجاری هفته ۱۲. بعد از اون پیش یه ماما رفتم یه سری دارو و فولیک اسید داد و بعد شش ماه بهم گفت اقدام کن همون ماه اول باردار شدم الانم ۲ تا بچه دارم و سومی هم باردارم تو خوبی و نمیرسی به داد خوبها فقط ...🕋 🥀
ارزوایلین مدیر استارتر عضویت: 1398/12/27 تعداد پست: 811 استرس نداشته باش. من یه سقط داشتم به دلیل همین ناهنجاری هفته ۱۲. بعد از اون پیش یه ماما رفتم یه سری ... مشکل چی بود؟آزمایش ژنتیک ندادین؟ من نظر ب معجزه ی خدا دارم...😍😍😍😍😍 خدایا ممنونم بایت هدیه قشنگت♥️♥️🧡🧡
ااالی عضویت: 1397/07/07 تعداد پست: 1715 مشکل چی بود؟ آزمایش ژنتیک ندادین؟ نه ازمایش ژنتیک ندادیم اخه گفتن که هیچ نسبتی ندارین و ... قلبش از کار افتاد و گفتن مشکل داشته تو خوبی و نمیرسی به داد خوبها فقط ...🕋 🥀
ارزوایلین مدیر استارتر عضویت: 1398/12/27 تعداد پست: 811 نه ازمایش ژنتیک ندادیم اخه گفتن که هیچ نسبتی ندارین و ... قلبش از کار افتاد و گفتن مشکل داشته مرسی دوست گلم من نظر ب معجزه ی خدا دارم...😍😍😍😍😍 خدایا ممنونم بایت هدیه قشنگت♥️♥️🧡🧡
ااالی عضویت: 1397/07/07 تعداد پست: 1715 قربانت استرس نداشته باش دکترم میگفت مصرف فولیک اسید تو یه سری ناهنجاریا مهمه. دارو مصرف و کن انشاالله خبر بارداریت همینجا بگی 💛💛🌹🌹 تو خوبی و نمیرسی به داد خوبها فقط ...🕋 🥀
ارزوایلین مدیر استارتر عضویت: 1398/12/27 تعداد پست: 811 قربانت استرس نداشته باش دکترم میگفت مصرف فولیک اسید تو یه سری ناهنجاریا مهمه. دارو مصرف و کن انشاالل ... ایشالا عزیزم من نظر ب معجزه ی خدا دارم...😍😍😍😍😍 خدایا ممنونم بایت هدیه قشنگت♥️♥️🧡🧡