2777
2789

تازه نامزد کرده بودیم برای اولین بار با همسرم رفتیم بیرون روی رستورانی نوشته بودهمراه با لژ خانواده

بعد رفتیم نشستیم همسرم گفت چی میخوری منم با کلی ادا و ناز و باکلاسی گفتم من لژ خانوادگی میخورم  

همسرم داشت از خنده فقط زمینو گاز میزد    🤣🤣

آبروم رفت بار اولیم بودکه باهم میرفتیم بیرون🤣

خدایا شکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی یعنی یعنی یعنی لژ خانوادگی نشنیده بودی تا حالا؟

بامدیریت جعفری سفارش میدادی خب یدفه

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی...                                                                                                                         �🍀🍀🌺🌼🌸🌸🍀🌸🌸🌼⭐دوستای من،خواهرای خوبم ، اگه من پست تو هر تاپیکی گذاشتم صرفا جهت شوخی و لبخند زدن شماهاست،لطفا اگه خوشت نیومد ریپلای نکن و بگذر😉⭐                             امضاء:مریم ریزه میزه سابق

این ک جوک بود🤔

دستمُ ول نکن که زمین میخورم🙂 طُ بری از همه ادما میبرم🥺 طُ خودت خوب میدونی که آرامشی🌊🌝 باید با من بمونی به هر خواهشی...🥺♥️🌈 انگاری قسمته فاصله از همُ💔 هرجا میری برو ول نکن دستمُ🙂 نذار باور کنم رفتنت حقمه🙃 نذار دور شم از خودم از خدا از همه🙃💔🌈
نه بخدا برام اتفاق افتاده

هاا ن انگار شنیده بودم🤦🏻‍♀️

دستمُ ول نکن که زمین میخورم🙂 طُ بری از همه ادما میبرم🥺 طُ خودت خوب میدونی که آرامشی🌊🌝 باید با من بمونی به هر خواهشی...🥺♥️🌈 انگاری قسمته فاصله از همُ💔 هرجا میری برو ول نکن دستمُ🙂 نذار باور کنم رفتنت حقمه🙃 نذار دور شم از خودم از خدا از همه🙃💔🌈
تو یه تاپیکی تعریف کرده بودم

عاها😂🤦🏻‍♀️

2790
2778
2791
2779
2792