2777
2789
عنوان

مسافرت

390 بازدید | 19 پست

سلام , من ازتون راهنمایی میخوام . من خونه بابام بندرعباس هست الان یک سالی هست ندیدمشون , میخوام با هواپیما برم ولی به خاطر کرونا نمیدونم چکار کنم , 

به نطرتون چکار کنم . واقعا خسته شدم اگه الان هم نرم دو ماه دیگه مدرسه دخترم شروع میشه دیگه اصلا نمیتونم برم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا پشت و پناهش . با هواپیما رفت ? من مشکلم دو تا بچه دارم , اگه خودم بودم تا الان رفته بودم

نه با ماشین خودش رفت چون عجله داشت بلیط پیدا نکرد

هیچوقت تو زندگیتون با یه وکیل بحث نکنید

بارعایت بهداشت برو

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍

نمی گم برو چون شاید این جا جبهه بگیرن یا درست نباشه و خدای نکرده مشکل داشته باشه 

ولی اینکه نری هم آسیب ش میتونه کم نباشه ،باعث افسردگی و ... مشکلات روحی دیگه و دلتنگی زیاد و ... میشه و همین م به نظرم میتونه تاثیر بذاره و کلا بدن و سیستم ایمنی ضعیف شه و ... 

اگه می ری با رعایت موارد بهداشتی برو ،جوری که کم ریسک تر باشه دیگه ...

عزیزم تا می تونی رعایت کن هم خودت هم بچه هات خیلی مواظب باشید .ان شالله که به سلامتی بری و برگردی

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹

هیشکی ب وضع من نیس 😓 درست دوشب قبل زایمانم مامان سکته مغزی کرد بستریه منم زایمان کردم قرار بود همراهم باشه داغونم داغون ، زنگ میزنم گریه میکنه همش میگه بدون من چیکار میکنی کی کاراتو میکنه میگم کار ب فدای سرت تو فقط خوب شو ب بچم بزور شیر میدم منتظره بهانه ام دل سیر گریه کنم خواهش میکنم برا مامانم دعا کنید 

چشمت ب امضام افتاد برا شفای مامانم صلوات میفرسی💔🙏
خدا پشت و پناهش . با هواپیما رفت ? من مشکلم دو تا بچه دارم , اگه خودم بودم تا الان رفته بودم

همسر منم خیلی رعایت میکنه و همیشه با هواپیما سفر میره

تو نی نی سایت، هر تایپیکی میزنی، یه عده ثابت هستن که بگن استارتر پسره،انگار سونوگراف تعیین جنسیتن