2777
2789
من الان ۱۸روز ماهانم دیر شده نمیاد

عکس جواب آزمایشتو بگیر بذار اینجا بگم کم کاری یا پرکار

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
اگه بالاتر از نرمال باشه کم کاریه زیر نرمال باشه پرکاری برای من تا ۱۶ هم رفت ولی الان خداروشکر ۴-۳ ش ...

مال من ۹ینی کم کار؟؟

خدایا خودت تو دلیمو سالم بهم برسون🥺👼🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مال من ۹ینی کم کار؟؟

آره اگه tsh بالا باشه کم کاره ۹ بالاست پس کم کاره

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪

بله. برو فقط پیش متخصص غدد. زود زود زود خوب میشس کاری. ک من بعد چند سال انجام دادم فهمیدم دکترای دیگه چقدر بی سواد بودن. فقط متخصص غدد

خدایا میشه بیاد اون روزی که فرزندمو بقلم بگیرمو ازین استرس بیرون بیام و وقتی ب گذشته نگا کنم بگم ای بابا چقدر من ترسو بودم همش گذشت و رفت و نتیجه ی تلاشم پسر خوشگلمه که توی بقلمه . خدایا کمکم کن 
عاها خب با دارو رفع میشه 

میشه ولی تا آخر عمرت باید بخوری هر روز ناشتا😢