2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من مدرکهاش رو دارم  ولی کار نمیکنم

میگم برای رنگ مو حرفه ای باید اول مدرک فنی حرفه ای گرفت؟ 

چو در وفاتت نمردم،چه لاف عشق زنم؟ که خاک برسر من باد ومهربانی من. 🖤بابا💔

من

دوس دارم رنگ مو حرفه ای یاد بگیرم

ولی ایا باید حتما قبلش مدرک فنی گ حرفه ای ارایشگری داشت؟ 

دوس دارم رنگ مو حرفه ای یاد بگیرم ولی ایا باید حتما قبلش مدرک فنی گ حرفه ای ارایشگری داشت؟ 

نه.شما دوره ای ابتدایی کار باونواد رو میری و مدرکش رو میگیری...چون بخوای سالنی جایی کار کنی اینو میخوان بیشتر سالنا....برای رنگ موی حرفه ای هم میتو بعدش یه دوره پیش کسایی ک حرفه ای هستن چه داخل چه خارج بری...ک اونا مدرک فنی حرفه ای دیگه ندارن ...از آکادمی خودشون مدرک میدن...مثه آکادمی دریاب...یا منیر...یا اوزور

نه.شما دوره ای ابتدایی کار باونواد رو میری و مدرکش رو میگیری...چون بخوای سالنی جایی کار کنی اینو میخ ...

چطوری و کجا باید ثبت نام کنم؟ 

چقدر طول میکشه 

چطوری و کجا باید ثبت نام کنم؟  چقدر طول میکشه

آموزشگاه های آرایشگری برید و بگید فقط برای کار با نواد میخواید برید...من نمیدونم کدوم شهر هستید ک ..برای مدرک تقریبا 5 الی 7 ماه باید دورتون طول بکشه...چون مربیا زودتر از این نمیتونن اسمتونو رد کنن...تلبته با مربیه سالن بتونید خط بزنید و شهرتونو کامل بدید بگید فقط مدرک میخواید احتمالا زودتر اسمتونو رد کنن...ولی اگه چیزی بلد نیستی برو 

آموزشگاه های آرایشگری برید و بگید فقط برای کار با نواد میخواید برید...من نمیدونم کدوم شهر هستید ک .. ...

بنظرت خوبه؟ 

من دوست دارم خودم. اما میترسم یاد نگیرم

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز