2777
2789

تنبلی تخمدان با دارو یا ورزش مداوم و زیاد کنترل میشه اما درمان نمیشه

برای بارداری هم. باردار میشی اما از همون اول پیش یک متخصص نازایی خوب برو تا وقتت تلف نشه

دوست عزیزم واسه تشکیل قلب نی نی م دعا کن⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تنبلی تخمدان در اثر چیه  ارثی هست چیه ؟؟

میشه گفت یک جور خصلت هست که بعضیا دارن . بیماری نیست که خوب بشه

درصد زیادیش میتونه ارثی باشه

من دارم

حاشا به من كه فخر كنم جز به صليب عيسي مسيح🙏🏻     خداوندم لطفا متيو كوچولو رو بزار تو دلم خيلي وقته منتظرشم😔🙏🏻🙏🏻 4محبت بردبار و مهربان است؛ محبت حسد نمی‌برد؛ محبت فخر نمی‌فروشد و کبر و غرور ندارد. 5رفتار ناشایسته ندارد و نفع خود را نمی‌جوید؛ به آسانی خشمگین نمی‌شود و کینه به دل نمی‌گیرد؛ 6محبت از بدی مسرور نمی‌شود، امّا با حقیقت شادی می‌کند. 7محبت با همه چیز مدارا می‌کند، همواره ایمان دارد، همیشه امیدوار است و در همه حال پایداری می‌کند.
تنبلی تخمدان با دارو یا ورزش مداوم و زیاد کنترل میشه اما درمان نمیشه برای بارداری هم. باردار میشی ا ...

یک سال و۵ماه اقدام کردم باردار نشدم رفتم دکتر با ازمایش و سنو گفت تنبلی تخمدان داری بهم دارو داد خیلی میترسم خوب نشه

یک سال و۵ماه اقدام کردم باردار نشدم رفتم دکتر با ازمایش و سنو گفت تنبلی تخمدان داری بهم دارو داد خیل ...

چقدر دیر رفتی دکتر

با چی کنترلش میکنی

الان تو اقدامم قرص متفورمين ميخورم روزي دوتا ي فوليك اسيد 

رژيم سفت و سخت غذايي :برنج ، نون ، ارد سفيد ، سيب زميني، شيرينيجات و قند و شكر ،لبنيات، قهوه و چايي، ماكاراني،روغن، كيك و بيسكويت و بستني و...نميخورم

اب فراوان ، سبزيجات ، هويج و لوبيا سبز ابپز ، نخود و عدس و لوبيا ،سينه مرغ بدون هورمون، خرما زنجبيل ، دارچين عسل شير موز و شيره خرنوب و... ميخورم

پياده روي روزايي كه قرنطينه نيست اگه هم باشه توخونه ميرقصم بيشتر با شكم و پهلو

بادكش خونگي هم انجام ميدم 

ببينم اين ماه خدا چي ميخواد برام

حاشا به من كه فخر كنم جز به صليب عيسي مسيح🙏🏻     خداوندم لطفا متيو كوچولو رو بزار تو دلم خيلي وقته منتظرشم😔🙏🏻🙏🏻 4محبت بردبار و مهربان است؛ محبت حسد نمی‌برد؛ محبت فخر نمی‌فروشد و کبر و غرور ندارد. 5رفتار ناشایسته ندارد و نفع خود را نمی‌جوید؛ به آسانی خشمگین نمی‌شود و کینه به دل نمی‌گیرد؛ 6محبت از بدی مسرور نمی‌شود، امّا با حقیقت شادی می‌کند. 7محبت با همه چیز مدارا می‌کند، همواره ایمان دارد، همیشه امیدوار است و در همه حال پایداری می‌کند.
همش میگفتن تا یه سال طبیعیه منم زیاد بهش اهمیت ندادم

دقیقاشدی مثل من

عیب نداره ب دکتر بگو برات امپول گونال اف بنویسه. خودتم زیاد ورزش کن و کاهو زیاد مصرف کن

الان تو اقدامم قرص متفورمين ميخورم روزي دوتا ي فوليك اسيد  رژيم سفت و سخت غذايي :برنج ، نون ، ...

انشالله نتیجه بده.

منم بهم متفورمین دادن امروز اولین روز درمانمه باید وزنم کم کنم با این وضع قرنطینه نمیدونم چیکار کنم