یونان مدیر استارتر عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 3669 عنوان جراحی صفرا 708 بازدید | 8 پست کسی هست سنگ صفرا داشته باشه بخاطر کرونا نتونه بره عمل کنه 😔😔😔😔😭😭😭😭 خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙 1399/04/11 | 12:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
معصومه_2 عضویت: 1392/05/21 تعداد پست: 28609 ربطش به کرونا چیهخطر داره ممکنه پاره شه تو شکممن سه سال پیش لاپاراسکوپی شدم فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
ماری_کوری_ عضویت: 1398/08/01 تعداد پست: 3026 خب الان میتونید عمل کنید لازم نیست صبر کنید تا کرونا تموم بشه متخصص تغذیه هستم😊 پیج من در اینستاگرام: green1diet@
سانی۶۲۲۰ عضویت: 1399/01/26 تعداد پست: 3714 عزیزم الکی نگران نشو عمل لاپاراسکوپی راحته، زود جراحی کن تموم بشه بره کرونا حالا حالا رفتنی نیست، اینم بمونه کار دستت میده، من ده سال پیش جراحی کردم دردم نداره اصلا خسته از جهان آدمها، می روم درخت برگردم🕊
یونان مدیر استارتر عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 3669 ربطش به کرونا چیه خطر داره ممکنه پاره شه تو شکم من سه سال پیش لاپاراسکوپی شدم رفتم دکتر گفت کرونا بیداد میکنه عمل نکن فعلا چربی نخور خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙
یونان مدیر استارتر عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 3669 عزیزم الکی نگران نشو عمل لاپاراسکوپی راحته، زود جراحی کن تموم بشه بره کرونا حالا حالا رفتنی نیست، ای ... سخت نیست عملش؟ خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙
سانی۶۲۲۰ عضویت: 1399/01/26 تعداد پست: 3714 سخت نیست عملش؟ نه والا اصلا تهرانید؟؟ اگر تهرانی برو پیش شهاب حسینی فلکه دوم تهرانپارس مطب شخصیش، بیمه تامین اجتماعی بیمارستان میلاد و شهید لواسانی سرخه حصار هم عمل میکنه، من تو لواسانی عمل کردم خیلی کارش خوبه نه جاش موند نه دردی داشت خسته از جهان آدمها، می روم درخت برگردم🕊
یونان مدیر استارتر عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 3669 نه والا اصلا تهرانید؟؟ اگر تهرانی برو پیش شهاب حسینی فلکه دوم تهرانپارس مطب شخصیش، بیمه تامین اجتماع ... بله تهرانم دکترم دکتر محمدحسین لشگری هستن توبیمارستان آزادی دکتر خیلی خوبیه ولی گفت کرونا بگیری میخای چیکار کنی فعلا چربی نخور خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙
سانی۶۲۲۰ عضویت: 1399/01/26 تعداد پست: 3714 بله تهرانم دکترم دکتر محمدحسین لشگری هستن توبیمارستان آزادی دکتر خیلی خوبیه ولی گفت کرونا بگیری میخا ... چه بدونم والا ایشون دکترن تشخیصشون اینه، تخم مرغ و شیر و سرخ کرده و چربی نخور فعلا، غذاهاتو آب پز کن خسته از جهان آدمها، می روم درخت برگردم🕊