2821
2789
عنوان

جراحی صفرا

723 بازدید | 8 پست

کسی هست سنگ صفرا داشته باشه بخاطر کرونا نتونه بره عمل کنه 😔😔😔😔😭😭😭😭

خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙

ربطش به کرونا چیه

خطر داره ممکنه پاره شه تو شکم

من سه سال پیش لاپاراسکوپی شدم

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم الکی نگران نشو عمل لاپاراسکوپی راحته، زود جراحی کن تموم بشه بره کرونا حالا حالا رفتنی نیست، اینم بمونه کار دستت میده، من ده سال پیش جراحی کردم دردم نداره اصلا

خسته از جهان آدمها، می روم درخت برگردم🕊
ربطش به کرونا چیه خطر داره ممکنه پاره شه تو شکم من سه سال پیش لاپاراسکوپی شدم

رفتم دکتر گفت کرونا بیداد میکنه عمل نکن فعلا چربی نخور 

خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙
عزیزم الکی نگران نشو عمل لاپاراسکوپی راحته، زود جراحی کن تموم بشه بره کرونا حالا حالا رفتنی نیست، ای ...

سخت نیست عملش؟

سخت نیست عملش؟

نه والا اصلا تهرانید؟؟ اگر تهرانی برو پیش شهاب حسینی فلکه دوم تهرانپارس مطب شخصیش، بیمه تامین اجتماعی بیمارستان میلاد و شهید لواسانی سرخه حصار هم عمل میکنه،  من تو لواسانی عمل کردم خیلی کارش خوبه نه جاش موند نه دردی داشت

نه والا اصلا تهرانید؟؟ اگر تهرانی برو پیش شهاب حسینی فلکه دوم تهرانپارس مطب شخصیش، بیمه تامین اجتماع ...

بله تهرانم دکترم دکتر محمدحسین لشگری هستن توبیمارستان آزادی دکتر خیلی خوبیه ولی گفت کرونا بگیری میخای چیکار کنی فعلا چربی نخور 

بله تهرانم دکترم دکتر محمدحسین لشگری هستن توبیمارستان آزادی دکتر خیلی خوبیه ولی گفت کرونا بگیری میخا ...

چه بدونم والا ایشون دکترن تشخیصشون اینه، تخم مرغ و شیر و سرخ کرده و چربی نخور فعلا، غذاهاتو آب پز کن 

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 19 ساعت پیش
2791
2779
2792