2777
2789
عنوان

کم خونی

134 بازدید | 17 پست

توی ماه های اول بارداری کم خونی نداشتم الان ماه هفتم  باوجود این که قرص میخوردم کم خونی گرفتم ...این که همسرم تالاسمی مینور هست مرتبط هس به کم خونی الانم یا خیر؟؟

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

شما کمخونی به همسرت چه ربطی داره گلم نه خودتو تقویت کن بچه پسره یا دختر؟

من سابقه نداشتم کم خونی داشته باشم ،دختره .. توی یه گروهی گفتن شاید تالاسمی داره باباش اینجوری شده

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من سابقه نداشتم کم خونی داشته باشم ،دختره .. توی یه گروهی گفتن شاید تالاسمی داره باباش اینجوری شده

چون دختره امکان داره اونم مینور باشه و ناقل باشه

اگه پسر بود چون شما سالمی ، مینور نمیگرفت

برا حاجتم یه صلوات میدین ؟! ⁦❤️⁩🙂
چون دختره امکان داره اونم مینور باشه و ناقل باشه اگه پسر بود چون شما سالمی ، مینور نمیگرفت

اها یعنی این کم خونی پدرش پس ممکنه بی تاثیر نباشه

اها یعنی این کم خونی پدرش پس ممکنه بی تاثیر نباشه

اره عزیزم

مغز پسته زیاد بخور ، چایی سعی کن نخوری ، برگ سبزی های تازه بخور ، اسفناج بخور ، برگ زردآلو بخور ، قرص آهن ۵۰ میلی میخوری؟ 

اره عزیزم مغز پسته زیاد بخور ، چایی سعی کن نخوری ، برگ سبزی های تازه بخور ، اسفناج بخور ، برگ زردآل ...

فرفولیک روزی دوتا

فرفولیک روزی دوتا

آب زیاد بخور باهاش

یکم خودتو تقویت کن ایشالا رفع میشه

الانم الحمدالله انقد همه چی گرونه کی میتونه پسته و جگر و اینا بخره

آب زیاد بخور باهاش یکم خودتو تقویت کن ایشالا رفع میشه الانم الحمدالله انقد همه چی گرونه کی میتونه ...

اخه جنین هم وزنش کم داشت از نرمال 

اخه جنین هم وزنش کم داشت از نرمال 

الان چن کیلوعه؟

نگران نباش عزیزم بچه ماه اخر وزن گیری داره ، الان داره تکامل پیدا میکنه تازه

خواهر من بچش ۳۵ هفته دنیا اومد ، همون هشت ماه میشه ، بچه ۲ و ۵۰۰ بود

الان چن کیلوعه؟ نگران نباش عزیزم بچه ماه اخر وزن گیری داره ، الان داره تکامل پیدا میکنه تازه خواهر ...

الان 900گرم بود دکتر گف نرمالش یک ودویست هست

الان 900گرم بود دکتر گف نرمالش یک ودویست هست

خوراکت خوبه؟ 

ببین برنج و اینا خودتو چاق میکنه

صبح تخم مرغ پخته بخور

گوشت ومرغ و ماهی زیاد مصرف کن

بستنی بخور

بچه وزن میگیره

خوراکت خوبه؟  ببین برنج و اینا خودتو چاق میکنه صبح تخم مرغ پخته بخور گوشت ومرغ و ماهی زیاد م ...

نه متاسفانه غذا زیاد ن؟یتونم بخورم تهوع دارم

نه متاسفانه غذا زیاد ن؟یتونم بخورم تهوع دارم

خب گلم حجم های کم بخور ولی تعدادشو زیاد کن ، باور کن اگه بخوری بچه خوب میشه

وگرنه ریزه میزه میاد دنیا موقع شیر دادنش عصابت خراب میشه

خب گلم حجم های کم بخور ولی تعدادشو زیاد کن ، باور کن اگه بخوری بچه خوب میشه وگرنه ریزه میزه میاد دن ...

اره دکترمم میگه باید بخوری ..من الان ماه هفتم کلا یک کیلو و،نیم  وزن اضافه کردم...حالا سیب زمینی پخته پوره کرده بودم صبحی بخورم ..دوتا قاشق فقط تونستم بخورم