2777
2789
عنوان

دوستان عرصه اولیه نماد سیتا تمدید شد

| مشاهده متن کامل بحث + 868 بازدید | 103 پست
باید دیروز حسابتون رو شارژ میکردین این اختلالات در روزهای سفارش گیری عرضه اولیه تکراریه

من تو حسابم پونصد تومن دارم یکم پیش تعداد ۸۰۰تازدم گفت موجودی ناکفی کمترین تعدادم زدم یکی قبول کرد میخواستم سهم بیشتری بخرم شد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی کدوم کارگزاری بهتره بنظرت؟

من اسی نیستم

مهدی هستم

کارگزاری های رتبه الف سرچ بزنید لیستش میاد

و بنظر من کارگزاری هایی که خلوت تر باشن

خیانت از اونجایی شروع میشه که سرسفره عقد به یکی دیگه بله میگی اما فکرت جای دیگس...
نظرتون در مورد ذوب چیه؟

یه سری سهم ها بنیادی هستن اصلا نیازی نیس بپرسید

ذوب هم در همون دسته قرار داره

ولی دقت کنید باید به اینطور سهم ها فرصت رشد بدین

حداقل یه سال نگهداری کنین

خیانت از اونجایی شروع میشه که سرسفره عقد به یکی دیگه بله میگی اما فکرت جای دیگس...
من اسی نیستم مهدی هستم کارگزاری های رتبه الف سرچ بزنید لیستش میاد و بنظر من کارگزاری هایی که خلوت ...

ببخشید نمیدونستم اقا هستین😅

بعد اسی مخففه استارتره یعنی کسی ک تاپیک زده

ممنونم🙏

خدایاااااا خداجونممممم شکرت تا الان هرچی ازت خواستم بهم دادی،شکرت بابت همه چی😍💗دوستت دارم
ولصنم وغدیر سشرق سفارس شستا خرینگ خزامیا دکوثر اوان سکرما ببخشید زیاد شد هرکدومو بگین ممنون میشم

هر کدوم از اینا حداقل 20 دقیقه تکنیکالی داره

بنیادی که بماند

یه کمی شلوغم اینروزا سرفرصت یکی یکی بپرسید میگم بهتون

میشه تلگرام یه گروه بزنید ادم کنید؟

تو فکرش هستم

احتمالا تا امشب اینکارو انجام میدم

چون شما استارتر هستین به استارتر میگن اسی مخففش

اسی میتونه مخفف اسماعیلم باشه  

شوخی کردم منظورشونو از اسی متوجه شدم  

مرسی خرینگو بگید ممنون میشم چون میخوام بفروشمش

خرینگ با چه قیمتی ورود کردین؟

تو سود هستین یا ضرر؟