2777
2789
عنوان

دوستان عرصه اولیه نماد سیتا تمدید شد

| مشاهده متن کامل بحث + 868 بازدید | 103 پست
ی حالیم امروز فاما خریدم خوبه؟ فولاد حقوقی زیاد فروخته بود منم نصفشو فروختم خوب کاری کردم؟؟ یکمم خت ...

تمام این سوالارو باید قبلش میپرسیدین😊

خیانت از اونجایی شروع میشه که سرسفره عقد به یکی دیگه بله میگی اما فکرت جای دیگس...
بعضیا میگن شهریور بورس سقوط میکنه بعدش دوباره خوب میشه؟ مرداد خالی کنیم یا نه

بعضیا خیلی چیزا میگن

اصلاح داره اما ریزش نه بعیده

خیانت از اونجایی شروع میشه که سرسفره عقد به یکی دیگه بله میگی اما فکرت جای دیگس...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تجربه و یادگیری و این چیزا😒

😂😂

من در خدمتتون هستم

داخل اون یکی تاپیک پیام بذارید یا عضو کانال بشید

دیگه الان فایده ای هم داره؟ خب شما معاملاتتونو انجام دادین 

سلام من هنوز واسه کد سجام ثبت نام نکردم وخیلی در مورد بورس اطلاع ندارم ولی دوست دا رم وارد بورس بشم

سوالم این که تمام پس اندازم توی کارتم هست ولی میخام فعلا با

دوملیون تومن شروع کنم

ایا باید بقیه پولو از کارتم خارج کنم یا لازم نیس؟ 

ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام من هنوز واسه کد سجام ثبت نام نکردم وخیلی در مورد بورس اطلاع ندارم ولی دوست دا رم وارد بورس بشم ...

نه برای شروع همون مبلغ خوبه

فقط اول باید مراحل ثبت نام و دریافت کد معاملاتی رو انجام بدین

داخل کانال عضو بشین اونجا مطالب آموزشی زیادی میذاریم

سلام من عضو کانال شدم لطف کنید همه چیزو از ابتدا اموزش بدید واسه اونایی که میخان وارد بورس بشن واطلا ...

بله حتما

از لحظه ثبت نام تا اولین معامله رو آموزش میذارم