مامان_دودل5 مدیر استارتر عضویت: 1399/01/25 تعداد پست: 4823 عنوان بورس 89 بازدید | 10 پست بچه ها هر دو تا کارگزاری اگاه و مفید قطعه؟؟این چه وضعشه هرروز بدتر از دیروز میشه 😐😐 خدایا حس میکنم حرفم بهت نمیرسه پس اینجا برات مینویسم لطفا کارمارو حل و یه نی نی بهم بده ! سال بعد که این پیامو میبینم امیدوارم لبخند بیاره به لبم 😍😍 1399/04/11 | 10:37 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهرآفرینم عضویت: 1399/02/10 تعداد پست: 1713 بع نظرم بهتره ادم یه کارگزاری دیگه بره مگه چه فرقی میکننحالا برای اینکه خدا یه نی نی دختر سالم بهم بده یه صلوات مهمونم کنید.
مامان_دودل5 مدیر استارتر عضویت: 1399/01/25 تعداد پست: 4823 مفیدهم قطع شد من هنوزدیروزرفتم مفیدثبت نام کردم خیلی اعصاب خورد کنه 😵😵😵 خدایا حس میکنم حرفم بهت نمیرسه پس اینجا برات مینویسم لطفا کارمارو حل و یه نی نی بهم بده ! سال بعد که این پیامو میبینم امیدوارم لبخند بیاره به لبم 😍😍
مامان_دودل5 مدیر استارتر عضویت: 1399/01/25 تعداد پست: 4823 مفید وصله که فقط یه مقدار سرعتش پایینه چون شلوغه نه مفیدم قطع شده خدایا حس میکنم حرفم بهت نمیرسه پس اینجا برات مینویسم لطفا کارمارو حل و یه نی نی بهم بده ! سال بعد که این پیامو میبینم امیدوارم لبخند بیاره به لبم 😍😍
مامان_دودل5 مدیر استارتر عضویت: 1399/01/25 تعداد پست: 4823 بع نظرم بهتره ادم یه کارگزاری دیگه بره مگه چه فرقی میکننحالا والا چی بگم همشون همین شکلین خدایا حس میکنم حرفم بهت نمیرسه پس اینجا برات مینویسم لطفا کارمارو حل و یه نی نی بهم بده ! سال بعد که این پیامو میبینم امیدوارم لبخند بیاره به لبم 😍😍
مامان_دودل5 مدیر استارتر عضویت: 1399/01/25 تعداد پست: 4823 با ایزی تریدر برو وصله الان امتحان میکنم خدایا حس میکنم حرفم بهت نمیرسه پس اینجا برات مینویسم لطفا کارمارو حل و یه نی نی بهم بده ! سال بعد که این پیامو میبینم امیدوارم لبخند بیاره به لبم 😍😍
مامانی_طاها1 عضویت: 1396/02/18 تعداد پست: 23064 الان امتحان میکنم تا ۱۲:۳۰ تمدید شد مهلت خرید سیتا بخر
مامان_دودل5 مدیر استارتر عضویت: 1399/01/25 تعداد پست: 4823 تا ۱۲:۳۰ تمدید شد مهلت خرید سیتا بخر ایزی تریدرم باز نمیکنه واسم خدایا حس میکنم حرفم بهت نمیرسه پس اینجا برات مینویسم لطفا کارمارو حل و یه نی نی بهم بده ! سال بعد که این پیامو میبینم امیدوارم لبخند بیاره به لبم 😍😍