2777
2789
عنوان

اومدم سونو

| مشاهده متن کامل بحث + 520 بازدید | 52 پست
ان تی بهشون‌گفته پسره از تاپیک قبل فهمیدم ولی ایشون جواب نمیدن تو این تاپیک  کلا پسردارها نمی ...

چه استدلال بی ربطی بنده خدا سرتا پاش استرسه 

اصلا متوجه نشده جنسیت رو نمی دونید 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چه استدلال بی ربطی بنده خدا سرتا پاش استرسه  اصلا متوجه نشده جنسیت رو نمی دونید

پس چطور بقیه کامنت ها رو جواب داده ؟

لطفا اگه مخالف نظر منی و می خوای بحث کنی ریپلای نکن  
وا اینه اونه همونه چیه. خب بگو دختر یا پسر دیگه. غیر این دوتاکه نیست

نه ان تی گفت پسر هفته ۱۵گفت پسره

بعد ازدوتا بارداری پوچ که هر دوبارهم کوتاژشدم بعد عمل هسیتروسکوپی که انجام دادم بعد کلی زجری که کشیدم آبان امسال بی بی چکم متبت شد هر روزباید امپول بزنم روزی ده تا قرص باید بخورم حالا میشه برام دعا کنی صلوات برام بفرستی نی نی ام صیحیح سالم بیاد بغلم سرنمازاتؤن برام دعا کنید ازخدا بخاید صیحیح سالم بیاد بغلم اللهم صل الله محمد وآل محمد{وعجل فرجهم} سال ۹۵                               ۹/۹/۹۹
عزیزم کانت شما رو هم جواب داده دقت کنی با پیش فرض این که شما می دونید جنسیت بچه پسره

مشخصه جواب ندادن اولش

کامنت ها رو بخونین متوجه میشین

لطفا اگه مخالف نظر منی و می خوای بحث کنی ریپلای نکن  
وااااا مگه پسر داشتن اين همه افتخار داره من كه تو عمرم فقط ديدم كسايي كه پسر دارن و پسراشون بزرگ شدن ...

نه خانومی اینطور نیست. چه پسر چه دختر هر کدوم میتونن مایه افتخار بشن. همه اینا بستگی به تربیت پدر و مادر داره و البته ذات خود بچه. 

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت

دیگه دارم شاخ در میارم از کامنتا 

عزیزم ایشالله که صحیح سلامت باشه 

⁦♥️⁩سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار ⁦♥️⁩خوشبخت خوشبختم ،😍⁦❣️⁩سوالی درمورد سگ و گربه و هرسوالی که درمورد حیوانات داشتید در خدمتم 😊 ⁦❤️⁩کاربر جدید نیستم بچه خوبی هم هستم 🤨 ولی با یه حرف ترکیدم⁦🤦🏻‍♀️⁩ روزی که ازم تاپیک فعالیت نبود بدونید الفاتحه واسه شادی روحم فاتحه بفرستید 😬😍
ان تی بهشون‌گفته پسره از تاپیک قبل فهمیدم ولی ایشون جواب نمیدن تو این تاپیک  کلا پسردارها نمی ...

عزیزم‌ من از خدا مذبود بچم دختر باشه ولی  میگم دعام کنید میگم ک سالم باشه وگرنه چ فرقی میکنه

بعد ازدوتا بارداری پوچ که هر دوبارهم کوتاژشدم بعد عمل هسیتروسکوپی که انجام دادم بعد کلی زجری که کشیدم آبان امسال بی بی چکم متبت شد هر روزباید امپول بزنم روزی ده تا قرص باید بخورم حالا میشه برام دعا کنی صلوات برام بفرستی نی نی ام صیحیح سالم بیاد بغلم سرنمازاتؤن برام دعا کنید ازخدا بخاید صیحیح سالم بیاد بغلم اللهم صل الله محمد وآل محمد{وعجل فرجهم} سال ۹۵                               ۹/۹/۹۹
چقدر بد حرف می زنید خدایی  چرا یه کم فکر نمی کنید قبل حرف زدن

عزيزم در جواب اون خانومي كه گفتن پسر دارا جنسيت رو نميگن واسه اينكه چشم نخورن من اين و گفتم چون واقعا حرفشون ناراحت كننده بود اينجا كلي مامان هستن كه تو دليشون دختره و شايد حساس باشن به اين طور حرف زدنا ...استارتر بنده خدا تمام وجودش پر از استرسه بعد همه گير دادن جنسيت چيه؟بعدشم ميگن نميگه كه چشم نخوره اين يعني كسي كه پسر بارداره يه سر و گردن بالاتر از كسيه كه دختر بارداره..البته قبول دارم تند حرف زدم و از همه پسر دارا معذرت ميخوام من خدم داداش دارم و واقعا عاشقشونم اين و واسه به دست آوردن دل دختر دارا گفتم ولي خب قبول دارم كه بد گفتم بازم شرمنده هستم و عذر ميخوام

🎁🎁مادر دو تا دختر بودن خيلي حس قشنگ و روياييه💖💖💖
چی شد نوبتت نشد ؟

نبخذا تا یه دوساعت دیگ نوبتم نمیشه

عزيزم در جواب اون خانومي كه گفتن پسر دارا جنسيت رو نميگن واسه اينكه چشم نخورن من اين و گفتم چون واقع ...

بخداوندی خدا قسم من حتی یه درصد برام مهم نیست جنسیت فقط میگم سالم باشه