2777
2789
عنوان

اومدم سونو

| مشاهده متن کامل بحث + 520 بازدید | 52 پست
اره ولی الان میکم فقط سالم باشه دعام کن

ایشالله که سالمه.جنسیتش چیه؟

میشه برای سلامتی آقامون امام زمان ع یه صلوات بفرستی🌷🌷🌷🙏🏻🙏🏻🙏🏻 اگه امضامو دیدی ۳ تا صلوات هم برای خوشبختی من و همسرم و سلامتی بچه هام و سلامتی پدر و مادرم مهمونم کن🙏🏻🌷🌷🌷ممنونتم الهی که هرکی برای امضام صلوات فرستاد خداوند خوشبختش کنه و گره از همه ی مشکلاتش باز بشه آمین🤲🤲🌷
چشم حتمان دعام کن

چشم منم رفتم انومالی گف کیست جمجمه داره،برای مرداد وقت دارم دوباره،توم برا نینیم دعا کن عزیزم❤

روزی ک رفتم سونو، دکتر ک بهم گفت دخملی،انقد ازخوشحالی جیغ زدم،کم مونده بود ازش کتکرو بخورم،دورسرت بگردم سالم بدنیا بیا،بخاطرت همه ی دردای عالمو تحمل میکنم ک فقط بغلت کنم ،ببوسمت،عطر تنتو باتمام وجود بفرستم تو ریه هام😍😁قربونت بشم نانازم😍🥰🤩😘

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

انشاالله که سالم بقل بگیریش

همین اول امضام میگم اگه ازپستم خوشت نیومده و...حالابه هردلیلی ازجمله یانظرم ناراضی بودی به خوبی بهم بگو من بدنیستم به خوبی که بگی به خوبی هم پاسخ میگیری پس به دلایلی که بعضی کاربرااینجاروازان خودشون میدونن وهرچی دوست داشتن وبه ذهنشون ردشد وپیاده میکنن گفتم بگم بهتون ازاین به بعد توهین کنی توهین بهت میشه تویه جمله قشنگ بگویاپستموپاک کنم نشدولازم بود عذرخواهی کنم.باتشکر😊 خدایاتوخودت میدونی چی میخام پس؛  خدایابه امیدخودت... برام دعاکن به وسعت دلت ممنون عزیزم🌺🌺هرکس خودداندوخدای دلش که چه دردیست کجای دلش😢😢خانمادرسته اینجامجازیه همدیگرونمیبینیم نمیشناسیم اماکلمات انرژی دارند  هیچ وقت حسرت زندگی آدمایی رو که از درونشون خبر نداری نخور!!!!حسادت نوعی اعتراف به حقیر بودن خویش است.. هر قلبی دردی دارد٬ فقط نحوه ابراز آن فرق دارد... بعضی ها آن رادرچشمانشان پنهان میکنند ٬ بعضی ها در لبخندشان!!!!!!خنده رامعنی به سر مستی مکنآنکه میخندد غمش بی انتهاست..نه سفیدی بیانگر زیبایی ست....... ونه سیاهی نشانه زشتی........ کفن سفید ٬ اما ترساننده است: وکعبه سیاه ٫ اما محبوب ودوست داشتنی است.....انسان به اخلاقش هست نه به مظهرش.....قبل از اینکه سرت را بالا ببری ونداشته هایت را به پیش خدا گلایه کنی..... نظری به پایین بیندازو داشته هایت راشاکر باش❤️❤️..
چشم منم رفتم انومالی گف کیست جمجمه داره،برای مرداد وقت دارم دوباره،توم برا نینیم دعا کن عزیزم❤

این دیگه چیه؟!انشاالله خدا سالم بذارتش تو دامنت

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار.میشه واسه زندگیم یه صلوات بفرستید💚
حتمادعامیکنم ...شماهم منودعاکن منتظرآزمایشcvsهستم😔

سلام عزیزم 

من متوجه نشدم این آزمایش چیه 

و از خدا میخام الهی ب حق صاحب این روزا امام رضا حتما ب اونچه دلته برسی 

🌷دلم برای خانه ی پدری ام تنگ شده• جایی که شیطنت هایم خریدار دارد .• جایی که همه چیز برای حالِ خوب داشتن فراهم است ...• جایی که همیشه در آن بچه ام ، و بچگی کردنم جرم نیست،که اگر ناز کنم .. پدر و مادرم، می خندند ، و نوازشم می کنند.• جایی که خوش طعم ترین غذاها وجود دارد..و هرچه خواستی نمی گویند خودت آماده کن !همه چیز بدونِ هیچ منتی مهیاست • آنجا که حتی مزه ی نان و ماستش هزار بار از پیتزا پپرونیِ بالای شهرِ اینجا بهتر است ...•  جایی که هر صبح ، بوی عطر گلدان های مادر مشام را می نوازد و صدایِ غُل غلِ سماورش ، حالِ آدم را جا می آورد • جایی که خواب های از سرِ صبح تا لنگ ظهر ؛ عجیب ، در آن می چسبد • که اگر آدم از سردیِ اولِ صبح ها چنبره زد ، کسی هست که با تمامِ عشق ، پتو رویش بیاندازد..و خوابِ شبها ، هیچ نگرانی و ترسی ندارد. جایی که تماشای برنامه کودک از نوع نوستالژی ، بیشتر از نوشیدنی های انرژی زا ، به آدم انرژی می دهد• آنجا که جنسِ قربان صدقه هایش فرق داد!من دلم همین گوشه از دنیا را تا ابد میخواهد.کنارِ پدر و مادری که از لبخندشان ؛تمام باورهایِ مرده ام جان بگیرند !🌷
آن خدایی که من میشناسم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد ..استرس نداشته باش عزیزم انشالله صحیح و سالمه . ...

ممنونم با ان تی گفت یعد هفته ۱۵اومدم دیک گفت همون درسته

بعد ازدوتا بارداری پوچ که هر دوبارهم کوتاژشدم بعد عمل هسیتروسکوپی که انجام دادم بعد کلی زجری که کشیدم آبان امسال بی بی چکم متبت شد هر روزباید امپول بزنم روزی ده تا قرص باید بخورم حالا میشه برام دعا کنی صلوات برام بفرستی نی نی ام صیحیح سالم بیاد بغلم سرنمازاتؤن برام دعا کنید ازخدا بخاید صیحیح سالم بیاد بغلم اللهم صل الله محمد وآل محمد{وعجل فرجهم} سال ۹۵                               ۹/۹/۹۹
آن خدایی که من میشناسم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد ..استرس نداشته باش عزیزم انشالله صحیح و سالمه . ...

ان تی بهشون‌گفته پسره از تاپیک قبل فهمیدم

ولی ایشون جواب نمیدن تو این تاپیک 

کلا پسردارها نمیگن نمیدونم چرا شاید بخاطر چشم خوردن

لطفا اگه مخالف نظر منی و می خوای بحث کنی ریپلای نکن  
این دیگه چیه؟!انشاالله خدا سالم بذارتش تو دامنت

فداتشم،کیست کورویید پلکسوس داره،بخون تو نت عزیزم

روزی ک رفتم سونو، دکتر ک بهم گفت دخملی،انقد ازخوشحالی جیغ زدم،کم مونده بود ازش کتکرو بخورم،دورسرت بگردم سالم بدنیا بیا،بخاطرت همه ی دردای عالمو تحمل میکنم ک فقط بغلت کنم ،ببوسمت،عطر تنتو باتمام وجود بفرستم تو ریه هام😍😁قربونت بشم نانازم😍🥰🤩😘
ان تی بهشون‌گفته پسره از تاپیک قبل فهمیدم ولی ایشون جواب نمیدن تو این تاپیک  کلا پسردارها نمی ...

وااااا مگه پسر داشتن اين همه افتخار داره من كه تو عمرم فقط ديدم كسايي كه پسر دارن و پسراشون بزرگ شدن در حال ناليدن از دست پسران.. هشتاد درصد پسرا تو ايران مايه هذاب خانواده هاشونن..من كه خودم هميشه از خدا دختر خواستم چون اصلا حال و حوصله سر و كله زدن با پسر رو ندارم مخصوصا وقتي بزرگ ميشن و قلدر..

🎁🎁مادر دو تا دختر بودن خيلي حس قشنگ و روياييه💖💖💖