2789
عنوان

عشقم + عکس😍😍

491 بازدید | 30 پست

خدا جونم هزار بار شکرت ک این دختر قشنگو بهم دادی ⁦❤️⁩⁦❤️⁩

فکر نمیکردم دختر انقدر شیرین باشه 

آرزوی پسر رو داشتم اما خدا بهم فرشته داد🤗

دختر دارا دختر خیلی شیرینه خودشو با شیرین زبونیاش و کاراش تو دل همه جا میده⁦👩‍👧⁩⁦👩‍👧⁩⁦👩‍👧⁩⁦👩‍👧⁩

روزی ۵۰ بار بوسش میکنم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

رفت تو گوگل😉

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )

عزیزم انشالله زیر سایه شما سربلند باشن ❤

کاش خدا این حس مادربودن یه دختر شیطونو نصیب منم میکرد 😔

بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣                                         توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم  ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢                                          بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍

واقعا دختر عشقه البته من تجربه پسر داشتن ندارم ولی پسرخواهر وبرادر داشتم.دنیای متفاوتیه دختر داشتن.

خدا حفظش کنه.

نگهدار دختر منم باشه.

بلا از هممممه بچه ها به دور

اگه لباس بچه گانه👶👼 با کیفیت و قیمت مناسب 💃💃میخواین حتما حتما به آدرس اینستای  .Instagram.com/baby_clothes___baby سربزنین.کسایی ام که اینستا ندارن کانال تلگراممو سربزننbaby_clothes_baby 😊😊😊😍😍جنسام عالی ان قیمتام عالی تر.