2777
2789
عنوان

سیاست

268 بازدید | 5 پست

مهم نیست تاپیکم بترکه و....

فقط میخوام بدونم از این دولت راضی بودید یا نه،

دلیل هم بگید لطفا💚

توی این روزهایی که زندگی دشوار شده، ملاحظه همدیگه رو بکنیم✨💙

گرونی همه چی هس....خدااخه این چ قیمت مسکن وماشبن ومایحتاج خونس😢😢😢

گروه سبز💚 وزن اولیه58😏 وزن فعلی52/600😄💪 وزن هدف50😆💪😆💪😆💪وبعدانشاا...تثبیت😄قدمم159😆 9/9/99انشاا...کروناوگرونیاسرنگون شه🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جای راضی بودن گذاشتن ایا؟؟؟؟

به جای اینکه خوشحال باشن از اینکه مروم پول دارن و برای زندگیشون خرج میکنن و ... هی گفتند نقدینگی مردم زیاده چرا مردم اینقدر نقدینگی دارن؟ چرا پول میزارن بانک؟ قیمت همه چی رو بردن تا اسمون و جیب مردم و خالی کردن و ریختن تو جیب خودشون وگرنه قبلنا انقدر اختلاس بود اینهمه پول از کجا میاد؟ به جای اینکه تولید رو زیاد کنن کلی شرکت تعطیل کردن و واردات رو با نرخ امروز دلار وارد میکنن قیمت همه چی سربه فلک گذاشته

اخ جون خدایا شکرت منم دخمل دار شدم 😘😘😘 میشه برای دخترکوچولوم دعا کنید زودتر به حرف بیاد همه چیزو میفهمه و میشنوه ولی به خودش زحمت نمیده زبونش رو بچرخونه همه چیزو با اشاره و داد زدن میفهمونه   اسم کاربریم قرار بود سانسا استارک بشه و فکر میکردم چه اسم تکی نگو یه دوجین ادم همین اسمو برداشتن. دیگه انقد تغییرش دادم و پس و پیش کردم که استارکش اومد قبل سانسا و اسم کاربریم نامفهوم شد  

چیزیکه عیان است چه حاجت به بیانست قیافه افسرده مردمو بیرون ببین همه زارمیزنن

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن

شکاف طبقاتی و به دره طبقاتی تبدیل کردن تورم به اوجش رسید زندگی ها خراب شد طلاق زیاد شد ازدواج کم شد دزدی زیاد شد فساد مالی و جنسی زیاد شد یخچال ها خالی شد سلحه رحم از بین رفت دروغگویی و دورویی زیاد شد و ... به این میگن خوشبختی دیگه هیچی کم نداریم 🤐🤐🤐