2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من پريروز رفتم مفيد ثبت نام كردم وقتي رمز و پسوردم فعال بشه برام اس ام اس مياد؟؟ ميخام ببينم ب عرض ...

شما برات فعال نشده ؟ منم ۳ روز پیش شوهرم ثبت نام کردم هنوز فعال نشده 

شما برات فعال نشده ؟ منم ۳ روز پیش شوهرم ثبت نام کردم هنوز فعال نشده 

نه فعال نشده عزيزم هنوز

گاهی مادر و خواهر آدم میتونن  خیر خواه ک نباشند ...بدترین دشمن آدم هم باشند...... بر عکس همه نی نی سایت ب من کمک کرد اینحا برا من درس زندگی بود مه مغزی داشتم و خوندن نظرات کاربرا مه رو محو کرد کم کم بوس ب همه خانوم گلای اینجا.

یعنی کجا من تا حالا نشنیدم خودم بیت کوین و اتریوم فعالیت میکنم ولی اینارو نشتیومو

بيت كوين و اتريوم چجوريه

ميشه بهم توضيح بدي

گاهی مادر و خواهر آدم میتونن  خیر خواه ک نباشند ...بدترین دشمن آدم هم باشند...... بر عکس همه نی نی سایت ب من کمک کرد اینحا برا من درس زندگی بود مه مغزی داشتم و خوندن نظرات کاربرا مه رو محو کرد کم کم بوس ب همه خانوم گلای اینجا.

برای ماهم نشده از قصد اینجوری کردن وگرنه برای خودم ۲ روزه اومد.

واقعا؟

اخه چرا از قصد كردن؟؟

آموزش تحلیل تکنیکال بازارهای مالی (فارکس)‌ توسط مدرس با سابقه خانه سرمایه

با تدریس اصولی استاد ایمان  اختر با سابقه 18 ساله آموزش و تحلیلگر ارشد شرکت های بورسی، دارنده مدرک QAL  از انگلستان، فوق لیسانس اقتصاد و مدرک فنی و حرفه ای درآمد دلاری از فارکس خواهید داشت بازاری با ثبات و 24 ساعته که واریز و برداشت خود را از طریق ( web money) به آسانی انجام خواهید داد که بهترین جایگاه برای سرمایه گزاری است که برای دستیابی به این هدف باید دانش و مهارت کافی داشته باشید که در این مسیر با برگزاری کارگاه های معامله گری و پشتیبانی رایگان با همراه شما عزیزان هستیم.

09383357239

آموزش های کلاسیک

آموزش خطوط حمایت و مقاومت

آموزش تحلیل هارمونیک

آموزش به سبک الیوت

کار با ابزارها و اندیکاتورها

رسیدن به پلن و سیستم های معاملاتی موفق

آموزش مدیریت اکانت

صفر تا صد آموزش در 15 جلسه ( یک جلسه 3 ساعته در هفته )

برگزاری آزمون  و ارائه مدرک از QAL انگلستان

قیمتی بسیار مناسب و در صورت عدم رضایت شما از جلسه اول آموزش هزینه ای از شما عزیزان دریافت نخواهد شد