2777
2789
عنوان

کمککککک

145 بازدید | 10 پست

خانما من فکر کنم باردار باشم حالا نمیدونم دقیق چون یک هفته مونده به پریودم،درد شدیددددددددددددددددد و گرفتگی عضلات ساق پا دارم.نه کار سنگین کردم نه راه زیاد رفتم فاگه باردار باشم این حجم گرفتگی عضلات عادیه؟

اخه چطور شما یه هفته زودتر از موعدت تشخیص میدید باردار هستین به علائم توجه نکن عزیزم درد عضلات پا میتونه از خستگی یا راه رفتن یا حتی سرما خوردن باشه هنوز زوده برای علائم

امضاء قبلی:خدایا پس کی نوبت من میشه مامان بشم 😔امضاء جدید:خدایا به خاطر هدیه قشنگی که اخر سال ۹۸ بهم دادی هزار بار شکرت خودت مراقبش باش🙏🏻❤️۹۹/۴/۱ گل پسرم مرسی که اومدی تو دل مامانی و به زندگیم رنگ زیبایی بخشیدی منو بابایی بی صبرانه منتظرتیم🧿😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه چطور شما یه هفته زودتر از موعدت تشخیص میدید باردار هستین به علائم توجه نکن عزیزم درد عضلات پا می ...

میشه تشخیص داد،ی بار ی فامیلمون گفت من میدونستم چند ساعت باردارم(قدیمی بود)ما مسخره اش میکردیم تا شد و خودم واسه بارداری اقدام کردم،دقیقا لحظه ای ک رتبطه داشتیم فهمیدم باردارم(خیلی ماه اقدام کردیم و نشد ولی اون ماه کاملا نس هام متفاوت بود) الان هم خواهرم‌دقیقا همینجور شد و فهمید ک بارداره ک خداروشکر ازمایشش هم نثبت بود

اخه چطور شما یه هفته زودتر از موعدت تشخیص میدید باردار هستین به علائم توجه نکن عزیزم درد عضلات پا می ...

بغیر پا درد علایم دیگه ای هم دارم اخه کمر درد  و کشیدگی زیر شکم و تیر کشیدن تخمدان
حالا باز هر چی خدا بخواد ولی کاری نکردم که بخوام اینجوری پادرد بگیرم و عضله هام بگیره

شما داشتین این علایم رو؟

بله اول وآخر بارداریم داشتم

اگر تونستم تو تاپیکت کمکی بهت بکنم با نظرهام برام دعا کن لطفاتا زندگیم آرامش بگیره🤗زندگی را زندگی کنیم  صلوات برا اینکه دلمون خوش باشه

منم عضله پام گرفته بود نزدیک پری .

بله انشالله بارداری .

خدایا فندق کوچولوی عزیزم رو به تو می سپارم سالم برسونش بهم ...بی نهایت سپاسگزارم...                                                          اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز