2777
2789
عنوان

گوشت خوش طعم

184 بازدید | 15 پست

چی جوری گوشت بپزم خوش طعم باشه مجبورم گوشت بخورم ولی متنفرم ازش دستور پخت عذاهای خوشمزه با گوشت بگید 🌷🌸

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گوشت چی؟؟

کمبود اهن دارم کمبود وزن دختر تو شکمم گرفت گوشت قرمز 

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

جم فود کلی دستور داره هرروز باگوشت بشین بیین یاد میگیری

ماهواره ندارم

میگن اگه اول پخت به وشت نمک بزنی خوشمزه تر میشه و طعم دار میشه ولی دیر پخت میشه باید بزاری بیشتر بپز ...

نمیدونم جه مدلی بپزم دوپیازه یا ابپز  قیمه نمیخوام

اگه گوشت گوسفند داری با چربیای خودش خییییلی ریز خوردش کن بذار تو مایتابه با شعله خیییلی کم وهیییییچی بهش اضافه نکن وهی هم بزن بعد از چند ساعت که پخت بهش نمک وفلفل سیاه وزرد چوبه اضافه کن وبدون هییییچ چیز دیگه .طعمش فوق العاده اس 😋😋😋

واسه اون کسی که فکر رفتنه/حتی دیوارای خونه هم دره...
اگه گوشت گوسفند داری با چربیای خودش خییییلی ریز خوردش کن بذار تو مایتابه با شعله خیییلی کم وهیییییچی ...

اره گوسفند دارم گاو هم دارم برا چرخ کرده 

یه تیکه گوشت بنداز تو زود پز سرخ که شد بهش پیاز اضافه کن وبعد که دوباره سرخ شد ادویه بزن دوتا گوجه رو پوست بگیر وخورد کن وبهش اضافه کن ویه دونه سیب رمینی هم پوست بگبر وقاچ کن وبهمراه آب اضافه کن 

بزار بپزه موقع سرو باید به روغن نشسته باشه 

نوش جان 

واسه اون کسی که فکر رفتنه/حتی دیوارای خونه هم دره...

بستنی و لیدی میل و کوبیده خیلی وزن جنین رو زیاد میکنه حتما اینارو هم بخور

ابگوشت هم خیلی خوبه

گوشت هم بزار قشنگ بپزه که عالی میشه چلو گوشت اونم با برنج ایرانی واقعا هم وزن میگیرید هم خون سازه جیگر هم خوبه ولی خدای نکرده باعث سقط میشه فعلا نخور اب هویج هم خوبه

مثل خاراندن یه زخم پس از خوب شدن"""یاد یک عشق عذابیست که لذت دارد👌🏻
بستنی و لیدی میل و کوبیده خیلی وزن جنین رو زیاد میکنه حتما اینارو هم بخور ابگوشت هم خیلی خوبه گوشت ...

جیگر و،اب هویج ویتامین Aزیاد دارن دکتر گف نخور باعث دوراز جون؟سقط میشه..چلوگوشت  گوشتش روج طور بپزم؟؟

جیگر و،اب هویج ویتامین Aزیاد دارن دکتر گف نخور باعث دوراز جون؟سقط میشه..چلوگوشت  گوشتش روج طور ...

گوشت رو با پیاز فراوون و ادویه و یکم فلفل دلمه اگه دوس داری اگه نه نریز با یه کم هویج و یه چوب دارچین با دوسه لیوان اب بزار بجوشه قشنگ پخت چوب دارچین رو جدا کن و با برنج نوش جان کن ابش زیاد نریز کم بریز بزار اروم بپزه تو زودپز یا قابلمه باشعله کم

مثل خاراندن یه زخم پس از خوب شدن"""یاد یک عشق عذابیست که لذت دارد👌🏻
گوشت رو با پیاز فراوون و ادویه و یکم فلفل دلمه اگه دوس داری اگه نه نریز با یه کم هویج و یه چوب دارچی ...

الان گذاشتم تو زود پز تقریبا همین کارم کرده خدا کنه خوش طعم باشه بتونم بخورم