2777
2789
عنوان

زیبایی

102 بازدید | 12 پست

من قبلا کپسول اعتماد به نفس بودم

الان یه مدته اصا از قیافم راضی نیستم

اعصابم خیلی خورده

دوست ندارم ازین زنایی باشم که هروز دارن به یه جاییشون ور میرن

اما واقعا انقد صب تا شب عملی و خفن میبینی حالت از قیافه عادیت بهم میخوره

خداییش من دختر خوشگلی ام اما با این وضع جامعه به چشم خودمم نمیام چه برسه مردم

چیکار کنم؟؟؟🙃

خودتو دوس داشته باش 

نگاه ب عملیا نکن پا ب سن بزارن عوارض عملاشونو میبینن 

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم الان دیگه زیبایی مطرح نیست؛ اگه شاغلی سعی کن تو شغلت پیشرفت کنی اگه نه بگرد شغل مناسب پیدا کن و پول جمع کن طلابخر به خودت برس تفریح کن؛ الان فقط پول مهمه دنبالش زیبایی هم میاد

عزیزم الان دیگه زیبایی مطرح نیست؛ اگه شاغلی سعی کن تو شغلت پیشرفت کنی اگه نه بگرد شغل مناسب پیدا کن ...

ارایشگرم والا

کارم خوبه خداروشکر

البته الان کروناست یکم کساده اما اوضاعم خوبه

انقد تو ارایشگاه ادم عملی میاد میره من ارایشگر صب تا شبم به خودم برسم باز کمه

بحث حساسیته

قشنگ گفتی والا منم به خودم همینارو میگم اما یهو میترکم 

عملی زیبایی داره ب نظرت

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
نه والا ... اما خیلی زیادی همه بی نقصن اعصابم ریخته بهم میدونی چیه مثل یه چیز ترند شدس صبح تا شب ...

عزیزم 🙁🙁🙁

من جات نیستم شاید حق داشته باشی عملیا زیاد شدن میدونم کل صورتشون فقط عمل وآرایشه 

کدوم شهری

عزیزم 🙁🙁🙁 من جات نیستم شاید حق داشته باشی عملیا زیاد شدن میدونم کل صورتشون فقط عمل وآرایشه  ...

تهران

بخدا از هر ۱۰ نفری که پیبینم شاید یکیشون قیافش عادی باشه که اونم یا خیلی داغونه

یا خیلی پیره

اصا حالم داره بهم میخوره از این حامعه دیگه

اصلا هم عمل و ور رفتن  زیادی و قبول ندارم

اینجا گفتم یکم اروم شم

ناخن کارم میگه چیه نشستی با این همه پول دلت خوشه؟

برو دماغتو عمل کن دلت وا شه 🙃😂

ینی میخوام سرمو بکوبم به دیوار

تهران بخدا از هر ۱۰ نفری که پیبینم شاید یکیشون قیافش عادی باشه که اونم یا خیلی داغونه یا خیلی پیره ...

میدونی چیه ایران ما داره میشه مثل کره دیدی همه ادماش شکل همن نمیتونی تشخیص بدیشون تا چند سال دیگه ادمای ایرانم نمیتونی ازهم تشخیص بدی 

خودتو همینجوری ک هستی دوس داشته باش گلم ب جاش تو پا ب سن بزاری سالمتری اونا مریض

میدونی چیه ایران ما داره میشه مثل کره دیدی همه ادماش شکل همن نمیتونی تشخیص بدیشون تا چند سال دیگه اد ...

اره حرفت جالب بود

بچه هاشونو میارن شبیه گودزیلاست بچه

خود مامانه انقد ور رفته شبیه عروسکه

مرسی گلم

ایشالله خدا بینش و نگاهمونو ازمون نگیره

اره حرفت جالب بود بچه هاشونو میارن شبیه گودزیلاست بچه خود مامانه انقد ور رفته شبیه عروسکه مرسی گل ...

فدات گلم

مطمئن باش خودشم شبیه بچش بوده 😂😂😂😂😂

اینقد دستکاری کرده این شده