2777
2789
عنوان

عکس رنگی رحم😖😖😖

| مشاهده متن کامل بحث + 1150 بازدید | 66 پست
اونموقع خارج از رحم حامله شده بودم آخه امسال میخوام حامله بشم باز

اهان..انشاءالله ک بدون دردسر حامله بشی عزیزم

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جاریم انجام داد گفت زیاد نیست

اگه لوله بسته باشه درد داره

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸
میترسم عوارض داشته باشه😭😭خیلی میترسم

من انجام دادم یک سال و نیم پیش ،نیم ساعت قبل اینکه نوبتم بشه مسکن خوردم بعدشم که رفتم فقط یه لحظه در حد دو دقیقه دل درد مثل دل درد پریود داشتم البته من چسبندگی لوله داشتم بخاطر همین درد داشتم وگرنه کسی که مشکلی نداشته باشه اصلا درد نداره

انشالله شما مشکلی نداشته باشی

وای برای منم دکتر نوشته بود اما نرفتم انجام بدم خیلی میترسم

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️
من انجام دادم یک سال و نیم پیش ،نیم ساعت قبل اینکه نوبتم بشه مسکن خوردم بعدشم که رفتم فقط یه لحظه در ...

منم چسپندگی داشتم درد داشتم دگتر هم گفت اون طرفی که درد گرفت یکی از لوله هات بسته شده بود 

وای برای منم دکتر نوشته بود اما نرفتم انجام بدم خیلی میترسم

اصلا ترس نداره منم خیل میترسیدم ولی وقتی رفتم دیدم اونجورم که میگن نیست با اینکه من خیلی ضعیفم برام قابل تحمل بود یعنی شاید بخاطر مسکن بوده که خوردم

اصلا ترس نداره منم خیل میترسیدم ولی وقتی رفتم دیدم اونجورم که میگن نیست با اینکه من خیلی ضعیفم برام ...

واقعا؟ آخه من خیلی درد میکشم تو پریودی هرماه میرم تا ۳ روزشو زیر سرم از درد شدید اصلا طاقت دردو دیگه ندارم 

حالا میرم دکتر دوباره برام بنویسه اما الان ک شرایطا افتضاحه تو تهران با این وضع کرونا

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️
واقعا؟ آخه من خیلی درد میکشم تو پریودی هرماه میرم تا ۳ روزشو زیر سرم از درد شدید اصلا طاقت دردو دیگه ...

دقیقا منم مثل شمام ،نترس اصلا فقط یه رب نیم ساعت قبل اینکه نوبتت بشه ایبوپروفن یا ژلوفن یکی از این دوتارو بخور 

دقیقا منم مثل شمام ،نترس اصلا فقط یه رب نیم ساعت قبل اینکه نوبتت بشه ایبوپروفن یا ژلوفن یکی از این د ...

باشه ممنون ازت

من آخه اقدام کردم برا بارداری اما نشدم تو سونو و آزمایشامم مشکل خاصی نیس دکتر گفت عکس رنگی باید بگیری ببینم تو رحمت چی ب چیه مشکلت چیه اما نرفتم بندازم 

باشه ممنون ازت من آخه اقدام کردم برا بارداری اما نشدم تو سونو و آزمایشامم مشکل خاصی نیس دکتر گفت عک ...

توکل به خدا برو اخه بعضیا بلافاصله بعد عکس رنگی باردار میشن، من چسبندگیم زیاد بود مجبورشدم عمل کنم ،انشالله که به زودی زود تاپیک بارداریتو ببینم  

توکل به خدا برو اخه بعضیا بلافاصله بعد عکس رنگی باردار میشن، من چسبندگیم زیاد بود مجبورشدم عمل کنم ، ...

ممنون گلم ان شاءالله

حالا الان چون پریودام خیلی عقب میفتاد دکترم فعلا قرص جلوگیری داده برا تنظیمش تا دوماه بخورم یه ماهش تموم شد یه ماه دیگه مونده گفت اگه میخوای حامله شی اول باید پریوداتو منظم کنی بعدش ک این دوماه تموم شد یه دارو داده پودره اونو بخورم خیلی عالیه برا بارداری کمک ب باردارشدنه بعدم گفت یه آزمایش اسپرمم شوهرت باید بده بیای ببینم فعلا تو اقدامیم دیگه تا خدا چی میخواد 

ممنون گلم ان شاءالله حالا الان چون پریودام خیلی عقب میفتاد دکترم فعلا قرص جلوگیری داده برا تنظیمش ت ...

ببین چیزای مقوی وگرم زیاد بخور خودبه خود پریودت منظم میشه ،اگه پرولاکتینت بالا نیس میتونی عرق رازیانه و بومادران رو هرشب از هرکدوم نصف لیوان باهم قاطی کنی بخوری تا چهل شب بعدش دیگه کلا پریودت منظم میشه