2777
2789
عنوان

عکس رنگی رحم😖😖😖

| مشاهده متن کامل بحث + 1150 بازدید | 66 پست
عزیزم هنوز اقدام نکردم ولی انشالله اگه عکسم اوکی باشه میرم تو اقدام😍پارسال خارج از رحم باردار شدم&n ...

انشالله ک هیچ مشکلی نداشته باشی گلم و زود باردارشی😍

برامنم دعاکنین عزیزم🙏

میشه برا باردارشدنم یه صلوات بفرستین😍

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نه بابا نترس عوضش شانس باردار شدنتم میره بالا به نی نی فکر کن😍 من کرجم هنوز تصمیم نگفتم کجا برم

برو پیش شهربانو الوندی بین میدون شهدا و چهار راهه

حسینِ من….. بیا و این دل شکسته را بخر… حسینِ من…. مسافر جامانده را با خود ببر…. السلامُ علیک یا ابا عبْدالله
من پارسال خارج از رحم باردارشدم 😔

ایشالا امسال باردارمیشی بسلامتی عزیزم

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
منم لاپاراسکوپی کردم😍🥰

خب لاپارا دیگه چرا عکس رنگی؟؟

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊
برو پیش شهربانو الوندی بین میدون شهدا و چهار راهه

عزیزم مرسی حتما توی انتخابام میزارمش

سپاس❤⚘

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

[QUOTE=143783213]من لووووسم برم آمپول بزنم کلی گریه میکنم🤣🤣[/QUOT

من انقد جیغ و داد زدم که فشارم افتاد واقعا درد داشتم جالبه که قبل من دختره رفته بود اصلا درد نداشت من آخه لولهام بسته بود بخاطر همون درد داشتم و بعدش زود باردار شدم 

[QUOTE=143783213]من لووووسم برم آمپول بزنم کلی گریه میکنم🤣🤣[/QUOT من انقد جیغ و داد زدم که فشارم ...

اینم شانسه مووویه🤣🤣🤣قربون خدا برم به یکی بچه میده که نمیخواد به ما 😭