2777
2789
من ۳رنگش رو استفاده کردم،قرمز از همه بهتر بود برام،۱۰ ساله استفاده میکنم

خیلی گرون شده عاشقش بودم😭

بزغاله ها وقتی ناراحتن صداشون بزغالود میشه  تو اگه بیل گیتس بودی باغچه خودتو بیل میگیتسیدی😏🖖

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اینقد موهامو اتو وسشوار کردم سوخته نمیدونم چی کنم موهام ااز اول وز بود بدترش کردم

خب مطمئنا الان پایین موهات موخوره گرفته 

باید اتو و سشوار رو بذاری کنار برو یه روغن  اصل بخر مثل جوجوبا  ماکادمیا نارگیل هرچی گرفتی فقط اصل باشه  بعد از حمام که موهات خودش بصورت طبیعی خشک شد( سشوار نکن) ۷۰درصد ک موهات خشک شد ساقه موهاتو روغن بزن و بباف و از شونه فلزی استفاده نکن چون وضع موهات هی بدتر میشه به جاش از شانه چوبی استفاده 

بزغاله ها وقتی ناراحتن صداشون بزغالود میشه  تو اگه بیل گیتس بودی باغچه خودتو بیل میگیتسیدی😏🖖
خب مطمئنا الان پایین موهات موخوره گرفته  باید اتو و سشوار رو بذاری کنار برو یه روغن  اصل ...

راستی یه چند سانت پایین موهاتو باید قیچی کنی چون موخوره گرفته هم ظاهر زشتی داره هم جلوی رشد موهاتو میگیره

خب مطمئنا الان پایین موهات موخوره گرفته  باید اتو و سشوار رو بذاری کنار برو یه روغن  اصل ...

نارگیل و زیتون دارم این ماسکاروکی استفاده کنم

من میسازم دوباره دنیامو یه نفرع😉