2777
2789
عنوان

بدبینی😔😓

127 بازدید | 12 پست

برا بد بینی و گیر دادنا و شکاکی شوهرم 

ک هرکاری میکردم خودشو عوض نمیکرد دست به خود زنی زدم 

الان هروقت یادش میوفتم 

یا میبینمش 

ا چشم می افته😔😔

خیلی عمیق زدم خیلی 

خیلی کارت اشتباه بود خودزنی چی بود اخه

خدایا شکرت بابت گل پسری ک بهم دادی همیشه توخواب و بیداری محافظش باش 🤗امیدوارم تک تک منتظرا دامنشون سبز بشه 👩‍👦‍👦👩‍👦👩‍👧‍👧👩‍👧‍👦👩‍👧🙏💋واسه سلامتی پسرم یه صلوات بفرس چیزیش نیست فقط میخام همیشه صحیح وسالم باشه (ممنون از همگی)😍جواب یه سری کاربرای عقده ای که از تربیت خانوادگی درست  بهره مندنیستن رو نمیدم چون دلم نمیخواد سطح خودمو با جواب دادن به آدمای بی ارزش پایین بیارم😊 جواب ندادم دلیلشو بدون😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکسال همه حرفاشو تحمل کردم پای همه چیز موندم عقدیما  ولی دیگه نکشیدم

کاربچگانه ای کردی وخودتوگناه بارکردی اگه بهت اعتماد نداره تااول راهی جداشوبعدهاخیلی واست مشکل سازمیشه

خدایا شکرت بابت گل پسری ک بهم دادی همیشه توخواب و بیداری محافظش باش 🤗امیدوارم تک تک منتظرا دامنشون سبز بشه 👩‍👦‍👦👩‍👦👩‍👧‍👧👩‍👧‍👦👩‍👧🙏💋واسه سلامتی پسرم یه صلوات بفرس چیزیش نیست فقط میخام همیشه صحیح وسالم باشه (ممنون از همگی)😍جواب یه سری کاربرای عقده ای که از تربیت خانوادگی درست  بهره مندنیستن رو نمیدم چون دلم نمیخواد سطح خودمو با جواب دادن به آدمای بی ارزش پایین بیارم😊 جواب ندادم دلیلشو بدون😉
کاربچگانه ای کردی وخودتوگناه بارکردی اگه بهت اعتماد نداره تااول راهی جداشوبعدهاخیلی واست مشکل سازمیش ...

اول داشت 

خیلی داشت برا ی سری جریانا ک تو تایپک قبل گفتم و قفلش کردم نداره 

قبل ازاینکه باش همخونه شی کااااااملا آبدیتش کن وگرنه هلاک میشی شکاکی بد دردیه دیگه هم خودزنی نکن &n ...

نمیشه چون دیگه بابام خورد میشه سعی میکنم درستش کنم الا عقدیم فایدش چیه مگه