2777
2789
عنوان

خسته شدم با شک نمیشه زندگی کرد😥

126 بازدید | 9 پست

بچها من چند وقته به شدهرم شک کردم تایپیک قبلیم هست.امروز به خاطر اینکه چند روز بود هی بهش مبگفتم کیه قاطی کرد منو میخاس ببره خونه بابام یا دادگاه.من شرایط طلاق رو تدارم بعدم نمیدونم تا چه حدی هست،حق به جانبه دست پیش گرفته پس نیفته میگه خستم کردی هی گیر میدی نمیخامت  میخام بریم دادگاه تکلیف معلوم شه نمیزاشت برگردم خونه به زور اومدم چون نمیخام طلاق بگیرم اونم نمیخاد فقط داره لجبازی میکنه نمیدونم چیکار کنم دوباره پیگیر شم ابرومو میبره ولش کنم تا هرکار میخاد بکته؟

واسه مامان شدنم ی صلوات میفرستی🌹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب نباید جریحه دارش کنی...شک تا وقتی که دلیلی برای اثباتش نداری بی مورده مثلا در رفتارش تغییری میبین ...

اس ام اس میده نمیدونم به کی 

یک مدت بی تفاوت باش .... احتمال بده با دوستش چت می‌کنه...اگر تغییری در رفتار یا رفت وآمدش نمی‌بینی ...

ببین شاید مدل دوستی نباشه ولی حرف زدن با جنس مخالف رو خیلی دوست داره مثلا بعنوان دوست که دردو دل گوش بده یا کاری برای کسی بکنی من خودم دوست ندارم نمیدونم باید چ برخوردی کنم میترسم زیادی پا پیچ بشم زندکیم نابود شه

ببین شاید مدل دوستی نباشه ولی حرف زدن با جنس مخالف رو خیلی دوست داره مثلا بعنوان دوست که دردو دل گوش ...

حتما با یک مشاور یا روانشناس مشورت کن .....چون وقتی زن داره نباید میل به دردودل با جنس مخالفش باشه ...همین طوری کم کم باب خیانت فراهم میشه...بنظرم جای عکس العمل با مشاور مشورت کن چه طور باهاش برخورد کنی 

حتما با یک مشاور یا روانشناس مشورت کن .....چون وقتی زن داره نباید میل به دردودل با جنس مخالفش باشه . ...

بیشتر دردودل کسی رو میشنوه و رابین هود زندگی بقیس