2777
2789
عنوان

چیکار کنم؟!

186 بازدید | 17 پست

امروز شد پنج ماه .. دقیقا پنج ماه که ندارمش و با یکی دیگه س ، درسته خودم رابطه رو تموم کردم .. خودم رفتنیش کردم ولی دیگه دارم دق میکنم بخدا ،، دیگه دارم ذره ذره آب میشم از دلتنگیش

به خدا میگم خب تو که دیگه بهم نمیدیش،،، اقلا مهرشو از دلم بنداز ، اقلا یکاری کن بجای اینکه عکس دونفره هاشو ببینم و ضجه بزنم یکاری کن متنفر شم ازش ولی انگار نه انگار... کلا صدامو نشنیده هیچوقت ، نمیخوادم بشنوه انگار

به هرکی که بگین و میشد توسل کردم ... اگه هیچوقت حالم خوب نشه چی ؟ اگه همیشه حسرتش به دلم بمونه چیکار کنم؟!

خسته شدم از وضعیتم، همش حالت تهوع ، همش سردرد همش بغض و گریه ای که دیگه اختیارش دست خودم نیست.

شما بگین چیکار کنم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سر خودتو گرم کن فقط همین!

سرت گرم باشه عاشقی یادت میره....

آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤  خدای تو عذاب میکند ، خدای من می‌بخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده می‌‌شوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا می‌گیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم می‌کند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان می‌دهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق می‌ورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔 

عشق چیه بابا خودتو درگیر این چیزا نکن منطقی فکر کن

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........

من الان یکساله ندارمش بودنش فقط زجر بود هزارتا داستان داشت

بهتر که رفت الان فقط غصه نبودنش دارم بودنش اذیتم میکرد

اینم تقدیر من بود

يه روزي، يه جايي، يه جوري، يه كسي، يه چيزي صبر داشته باش  صبر داشته باش!

اون الان مال یکی دیگه خودت تموم کردی پس چاره ای نی 

همونایی که خنده هاشون گوش فلکو کرمیکنه...همونایی هستن که صدای گریه های آرومشونو حتی بالشتشون نمیشنوه...💓❤💕💖💗💟