مارررراااال مدیر عضویت: 1399/04/10 تعداد پست: 252 عنوان جهیزیه | مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 74 پست سلام من نامزد دارم وضع مالیمونم متوسطه برا جهیزیه ظرف و ظروف آشپزخونه گرفتم و دوتافرش نه متری و اجاق وجارو برقی و اتو و یخچال دوقلو به نظرتون کم نیست خجالت میکشم از خانواده شوهر 1399/04/11 | 00:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
حلماچی عضویت: 1399/03/11 تعداد پست: 420 وسیله هات کامله حالا برای راحتی خودت لباسشویی و مبل راحتی جفتش میشه ده تومن بگیر. اونم بخاطر اینکه ظ ... کاش اینطوربود خواهر من ال جی ۹کیلویی کره ای خریدم ۷.۵ تازه ۵ ماه پیش
مامانjanan3 عضویت: 1399/04/08 تعداد پست: 7064 ی سوال وام ازدواجو شما خودتون میگیرید بله من خودم گرفتم خرج جهازم كردمبابامم خودش قسطشو داد تورو خداااااااا لايك نكنين
eliiiad عضویت: 1399/03/25 تعداد پست: 1481 منم نامزدم.۲ساله.همینجور داریم میگیریم تموم نمیشهگاز و جاروبرقی و پنکه و توستر و اسپرسوساز و سرویس چوبم و سرویس چای خوری مهمانم مونده.دعاکنین برام جورشه.خیلی نگرانم بچها.از نامزدی هم خسته شدم😥 وزن اولیه ۷۵😠😬😠😬😠وزن فعلی۷۰😍😍😍😍🤑🤑🤑وزن هدف ۵۵😍😍
مارررراااال مدیر استارتر عضویت: 1399/04/10 تعداد پست: 252 بله من خودم گرفتم خرج جهازم كردم بابامم خودش قسطشو داد من وامم نگرفتم شوهرم گرفت واسه رهن خونه
مامانjanan3 عضویت: 1399/04/08 تعداد پست: 7064 ن بابا خیلی گرونه لباسشویی بالا ده تومنه لباسشويي ايراني بگيرپاكشوماچقدرم طراحياشون شيك شدهبا ٤ تومن ميتوني بگيريبگرد تو ديوار توليدي مبل پيدا كن قيمت مناسب كيفيت خوب بخر نشين غمبرك بزن تورو خداااااااا لايك نكنين
مارررراااال مدیر استارتر عضویت: 1399/04/10 تعداد پست: 252 منم نامزدم.۲ساله.همینجور داریم میگیریم تموم نمیشه گاز و جاروبرقی و پنکه و توستر و اسپرسوساز و سروی ... من همیشه تصورم از نامزدی عالی بود ولی الان یک سال نشده خسته شدم منم
مامانjanan3 عضویت: 1399/04/08 تعداد پست: 7064 من وامم نگرفتم شوهرم گرفت واسه رهن خونه خب بهش بگو ١٠ تومنشو بدهاون وام حق شماست در واقع تورو خداااااااا لايك نكنين
negar044 عضویت: 1398/12/15 تعداد پست: 136 من کرمانشاه😭وضعیتش قرمزه ایشالله بتونید بگیرید...راستش هر دوطرف خیلییی خرج کردن واقعا
eliiiad عضویت: 1399/03/25 تعداد پست: 1481 من همیشه تصورم از نامزدی عالی بود ولی الان یک سال نشده خسته شدم منم اره دقیقادهنمون سرویس شده ازخانواده هردوطرف داریم میکشیم.انشاالله هرچی زودتربریم سر خونه زندگیمون بلکه مشکلات کمترشه وزن اولیه ۷۵😠😬😠😬😠وزن فعلی۷۰😍😍😍😍🤑🤑🤑وزن هدف ۵۵😍😍
مارررراااال مدیر استارتر عضویت: 1399/04/10 تعداد پست: 252 لباسشويي ايراني بگير پاكشوما چقدرم طراحياشون شيك شده با ٤ تومن ميتوني بگيري بگرد تو ديوار توليدي ... خانوادم سخت میگیرن میگن یاچیزی نگیریم یاخوب بگیریم مارک باشه ظرفامو بهترینارو گرفتم جارو اتو یخچال فیلیپس گرفتم
مامانjanan3 عضویت: 1399/04/08 تعداد پست: 7064 منم نامزدم.۲ساله.همینجور داریم میگیریم تموم نمیشه گاز و جاروبرقی و پنکه و توستر و اسپرسوساز و سروی ... خدايي پنكه و توستر و اسپرسو ساز واجب نيسان شاءالله ب خوشي ميري سر زندگيت تورو خداااااااا لايك نكنين
مارررراااال مدیر استارتر عضویت: 1399/04/10 تعداد پست: 252 اره دقیقا دهنمون سرویس شده ازخانواده هردوطرف داریم میکشیم.انشاالله هرچی زودتربریم سر خونه زندگیمون ... بله واقعا منو نامزدم دوشهر دوراز همیم خیلی سخته
همتاا عضویت: 1399/04/05 تعداد پست: 99 ایشالله بتونید بگیرید...راستش هر دوطرف خیلییی خرج کردن واقعا من ی بارم عید تالارو کنسل کردم😔😭ممنون عزیزدلم❤
مامانjanan3 عضویت: 1399/04/08 تعداد پست: 7064 خانوادم سخت میگیرن میگن یاچیزی نگیریم یاخوب بگیریم مارک باشه ظرفامو بهترینارو گرفتم جارو اتو یخچال ف ... خب بگو بهتر از اينه ك نباشه كلاجاش خالي باشهالانم ك جنساي خوب همه فيك شدن و نيستنالان بهترين انتخاب گزينه هاي ايرانيه تورو خداااااااا لايك نكنين