من پدر مادرم از هم جدا شدن، جاریم تا منو میبینه کلا هر چی تو خونشون اتفاق خوب افتاده رو تعریف میکنه جلو شوهرم میگه اره مامانم فلان چیزو برام خریده ، بابام برا بچم فلان چیزو خریده،هی پز میده ، مثلا باباش یه ساعت براش بخره اینو صدبار برا من میگه، منم دلم میگیره پدرم زن گرفته کلا بمن اهمیت نمیده ، مادرمم از ایران رفته.😔
امان از کسایی ک یه چیزی دارن و میزنن تو سر کسی ک نداره اصلا عاقبت خوبی نداره اینکار خصوصا اگه طرف دلش بشکنه
میشه برای برآورده شدن حاجت قلبیم یه صلوات بفرستین؟من همیشه براتون دعا میکنم ک حاجت روا بشین و غم و غصه از دل همه خانوما بره چون خانوما خیلی دلاشون نازکه و تحمل غصه ندارن...الهی هیچوقت غم به دلتون راه پیدا نکنه
دوستان من هیچ وقت به اسم کاربری افراد نگاه نمی کنم، بنابراین ممکنه تو یه تاپیکی با نظر کسی مخالف باشم و حتی بحث کنیم با هم، و تو یه تاپیک دیگه برم قربون صدقش برم، اگه باهام دعواکردید قبلش، یادم بیارید😁
اصلا اتفاقای بدشونو نمیگه فقط میاد میگه آره بابام میخاد فلان جا ببرتمون فلان چیزو خوردیم ، اصلا ااز ...
خو عزیزم هیشکی خاطرات بد رو نمیگه طبیعه کی میاد سر کوفت واسه خودش جمع کنه و خانوادشو پیش بقیه خراب کنه . حساس نباش تعریف کرد حسرت نخور با لبخند گوش بده یا حرفو عوض کن عادی رفتار کن