2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چربی سوز د ورده dverde وپیاده روی هر روزه به علاوه پودر اسلیم لست یک 

خداجونم فرشته کوچیکمو سپردم دستت انشالله فاطمه س دخترمو تربیت میکنه و من تو اون دنیا شرمنده دخترم نباشم و پاک به دیدنش بیام
پودره ضرر داره؟

نه خیلی مفیده واسه اینه که پوستت شل نشه و مواد مورد نیاز بدنت رو حفظ میکنه من پیش پرو فوسور کشاورز میرفتم بهم داد تو ماه اول هشت کیلو کم کردم  تو سه ماه بیست کیلو

خداجونم فرشته کوچیکمو سپردم دستت انشالله فاطمه س دخترمو تربیت میکنه و من تو اون دنیا شرمنده دخترم نباشم و پاک به دیدنش بیام

صبح تا ظهر به یه خرما زل بزن ،ظهر اب دهنت رو قورت بده،شبم همون خرما رو لیس بزن،خلاصه نخورش  

شوخی کردم برنج رو از وعده غذاییت حذف کن،صبحانه حتما بین ۸تا ۹ بخور،هیچ وعده غذایی رو حذف نکن،فست فود و سرخ کردنی نخور،از نون سنگک بجا لواش استفاده کن،نیم ساعت قبل هر وعده غذا یک لیوان اب+سه قطره اب لیمو بخور ،برقص

من با این روش از ۸۵شدم ۶۴اونم تو سه ماه بدون رژیم و کاهش غذا

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 

البته اینم بگم که خود میوه هم زیادیش چاق میکنه رژیم من فقط یک واحد میوه داشت 

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز