2777
2789
عنوان

😭😭😭😭خیلی سخته ها

274 بازدید | 13 پست

بعضی وقتا ی چیزایی داری که وقتی داریشون ازشون نمیتونی نگه داری کنی فکر میکنی هیچ وقت از دستشون نمیدی اما ی روزی میرسه که از دست میدی و بعد از چند وقت پشیمون میشی چرا نتونستی نگهش داری هر لحظه از خدا میخای فقط برای ی دقیقه ارزو کنی زمان برگرده به عقب ولی خیلی دیر میشه برا جبران کردن گذشته خیلی دیر میشه خیلی پس قدر لحظه هاتو بدون ی روزی یاد این حرفم میفتی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره منم چند لحطه پیش به  همین فکر کردم....😭😭😭😭😭

دیدی آن را که تو خواندی به جهان یارترین.... سینه را ساختی از عشقش سرشارترین ..... آن که میگفت منم بهر تو غمخوارترین .... چه دل آزار ترین شد چه دل آزار ترین...💔
طلاق گرفتی؟ گزشته روول کن بفکرآیده باش

اره جدا شدم پارسال بهمن.. نامزدم خیلی عصبی بود بهانه گیر بود از نظر قانونی طلاقمون ثبت شد ولی شرعی به خاطر ی موضوعی خطبه طلاقمون باطل شد اما یادش میفتم میگم چقدر کم صبر بودم که نتونستم درستش کنم هر شب یادش میکنم دلم براش تنگ شده 

اره جدا شدم پارسال بهمن.. نامزدم خیلی عصبی بود بهانه گیر بود از نظر قانونی طلاقمون ثبت شد ولی شرعی ب ...

ایجاان ازدواج کرده؟

باهم اشناشیددباره .

من دوستم طلاق گرفت بعددوسال دوباره بهم رسیدن

وزن الان۸۵😣هدف اول۸۰😊هدف دوم۷۵😃هدف سوم۷۰😎بعدازهرهدف یه کادو واسه خودم میگیرم😜
ایجاان ازدواج کرده؟ باهم اشناشیددباره . من دوستم طلاق گرفت بعددوسال دوباره بهم رسیدن

ن ازدواج نکرده اما هفته پیش که زنگ زدم بهش گفتم از نظر شرعی خطبمون باطل بوده گفت دارخ ازدواج میکنه حالا نمیدونم دروغ گفت یا راست 

ن ازدواج نکرده اما هفته پیش که زنگ زدم بهش گفتم از نظر شرعی خطبمون باطل بوده گفت دارخ ازدواج میکنه ح ...

دروغ گفته بهت قول میدم

وزن الان۸۵😣هدف اول۸۰😊هدف دوم۷۵😃هدف سوم۷۰😎بعدازهرهدف یه کادو واسه خودم میگیرم😜