2777
2789
عنوان

حرف پدر نامزدم

361 بازدید | 30 پست

خانواده نامزدم خيلي بهم احترام ميزارن هم مادرش هم پدرش هم داداشش هم زن داداشش ادماي خيلي خوبي هستن و خانواده مهربوني هستن

پدر شوهرم داشت ميگفت عروس بزرگم دختر خيلي خوبيه و خيلي دوسش دارم و تو اين چندسال ازش بدي نديدم و عين دختر نداشته امه و چشامم بهش ميدم من اصلا حسودي نكردم چون واقغا دختر خوب و بي ازاريه 

اما ميترسم ك نكنه من به خوبي اون نباشم  البته برا من همش چند ماه وارد خانواده اشون شدم و اون چند ساله  

خب دیه چن ساله وارد شدع و براشون ارزش دارع ت تازع وارد شدی ت عم خوب باش مهربون باش براشون کم نزار احترام بزار

فرقمون اینع که:                                                                    شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی         آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانواده شوهر عادت دارن پیش جاری ها از اون یکی تعریف کنن زیاد جدی نگیر مادر شوهر من دیده بودم چندین بار پشت جاریم بد میگفت ولی از وقتی من عروسی کردم هی میاد خونمون از عروسش تعریف و تمجید میکنه وای این هستن وای این جوری هست وای زیاد میاد بالا و این حرفا به در میگه دیوار بشنوه 😃

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
خب دیه چن ساله وارد شدع و براشون ارزش دارع ت تازع وارد شدی ت عم خوب باش مهربون باش براشون کم نزار اح ...

منم باشون مهربونم و تو اين چند مدت هيچ رفتار بدي باهام نداشتن متقابل بود 

نه نترس شما هم حتما بهشون احترام خواهید کرد احترام متقابل اگه باشه قضیه حله

دقققن کامل گفی 

فرقمون اینع که:                                                                    شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی         آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑
خانواده شوهر عادت دارن پیش جاری ها از اون یکی تعریف کنن زیاد جدی نگیر مادر شوهر من دیده بودم چندین ب ...

نه نه اينا اينطور نيستن  راست ميگن من عزوسشونو ميشناسم  خيلي خانومه اصلا ازاري نداره