2777
2789

اره من

چیز خاصی نیس که شکرگزاریه تو هر دین و مذهب و علمی بگردی شکرگزاری موثر توصیه شده ،این کتاب باعث میشه اه‍میتش بهت یاداوری بشه

یا ب چیزی اعتقاد داری یا نداری ،داشته باشی برات موثره اگه نداشته باشی هیچ

پس به درون خودت رجوع کن رو باورت کار کن نظر خواهی نمیتونه به تو قدرت بده ، قدرت از درون خودت میاد و دنیاتو خلق میکنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تاپیک قبلی منو بخون من از اون نتیجه گرفتم

شکرگزاری میتونه لذت بردن از چیزی باشه

یا شکایت نکردن و ناشکری نکردن 

من اینجوری از خدا تشکر میکنم

نوشتن و گفتن آدم رو بی رمق میکنه

لطفا مطالبی که درباره طب سنتی که چی بخورید و چی نخورید رو گذاشتم گوش نکنید بعضیاش اشتباه بوده 🥲                                               کسایی هم که انجام دادن واقعا ببخشید من قصدم خیر بود خیلی دوست داشتم به بقیه کمک کنم و یکم یاد گرفتم فکر کردم خیلی یاد گرفتم و همه چی تمومم🥲                                          🌸به بزرگی خودتون ببخشید🌸

@parvaresheafk

این معجزه میکنه به جاش توی دوره این کانال شرکت کن 6ماه عودت پولتو داره و از تمرین سوالات تاکیدی انتونی رابینز استفاده کن و بقیه مباحث که لازمه است

لطفا مطالبی که درباره طب سنتی که چی بخورید و چی نخورید رو گذاشتم گوش نکنید بعضیاش اشتباه بوده 🥲                                               کسایی هم که انجام دادن واقعا ببخشید من قصدم خیر بود خیلی دوست داشتم به بقیه کمک کنم و یکم یاد گرفتم فکر کردم خیلی یاد گرفتم و همه چی تمومم🥲                                          🌸به بزرگی خودتون ببخشید🌸
عزیزم برا کدوم استاده؟

امیر شریفی

شما شرکت کردی ؟؟؟چه نتیجه هایی گرفتی که میگی معجزه؟

اینکه کنترل زندگیتو دست خودت داری میدونی چرا بعضی اتفاقات افتاده دلیلش چیه و چطور درستشون کنی.

از سلامتی، رابطه عاشقانه، دوستان خوب، پول، زندگی شاد و...

در واقع رابطیه بین خودت و آرزوهات که اگه میخوای بهشون برسی باید ازش استفاده کنی