zari1212 مدیر عضویت: 1399/01/30 تعداد پست: 1383 عنوان سیبیل😑 | مشاهده متن کامل بحث + 1179 بازدید | 73 پست سلام دوستانمن ی خواهر دارم ک تازه چهارده سالش شده و میخواد ک پشت لبشو بزنه ولی مامانم قبول نمیکنه حالا خواهرم از من میخواد ک مامانمو راضی کنم ک بهش اجازه بده پشت لبشو بزنه منم نمیدونم راضیش کنم یا نب نظر شما درسته از الان اصلاح کنه پشت لبشو؟میگه اینجوری خجالت میکشم ممنونم 1399/04/10 | 18:32 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
a_golzar عضویت: 1397/07/04 تعداد پست: 2001 ما تو محلمون حرف و حدیث زیاده برای همین میترسم گور بابای حرف مردمگند کشیده میشه به اعتماد به نفس و روحیه بچه و آینده اش خراب میشه با افکار منفی شما میگین مردم؟ همینا وقتی بچه افسرده بشه و روحیه اشو از دست بده چیکار میکنن براش؟ حال دلم خوب نیست...میشه براش أَمَّنْ یُجیبُ بخونید...؟💔😔
آدامس_بادکنکی عضویت: 1399/04/02 تعداد پست: 7628 راحته ولی نزده سریع رشد میکنه و ریشه اش میمونه معمولا رنگ پوست رو تیره نشون میده بنظرم اصلا برای صور ... منم گفتم قبلش که اول رویه گوشه ی پوست امتحان کنه اگ حسلسیت نداشت بزنه من همیشه از کرم استفاده میکنم دیر درمیاد اصلا تیره نشده پوستم حالا هر کی یه طور راحته امضام جعل شده انگشت میزنم
neeeeedaaaa عضویت: 1398/01/06 تعداد پست: 2014 ما تو محلمون حرف و حدیث زیاده برای همین میترسم مگ کجا زندگی میکنین؟ بخدا این حرفا اونم الان بی معنیه شا دوست دارین همیشه خاهرت حسرت داشته باشه غرورش خورد بشه وقتی یکی بش بگ سیبیل داری خجالت بکشه؟ اگ دیدی مادرت راضی نشد ب خاهرت بگو از بیرون ک میاد شروع کنه گریه کردن بگه فلان پسر بم گف سیبیلو /: فک کنم ۹۰٪ ج بده و بهش اجازه بده
a_golzar عضویت: 1397/07/04 تعداد پست: 2001 منم گفتم قبلش که اول رویه گوشه ی پوست امتحان کنه اگ حسلسیت نداشت بزنه من همیشه از کرم استفاده ... آره بعضیا آخه موی صورتشون ضخیمه و بد میشه حال دلم خوب نیست...میشه براش أَمَّنْ یُجیبُ بخونید...؟💔😔
zari1212 مدیر استارتر عضویت: 1399/01/30 تعداد پست: 1383 گور بابای حرف مردم گند کشیده میشه به اعتماد به نفس و روحیه بچه و آینده اش خراب میشه با افکار منفی ش ... من میخوام بزنه ولی مامانم مشکله این وسط
دریایbساحل عضویت: 1398/10/16 تعداد پست: 3409 گناه داره طفلی.نوجونه.سن حساسیه.نذار جلو دوستاش خجالت بکشه.ولی باهاش شرط کن فردا نیاد بگه میخوام فلان ارایش ناجور کنم
a_golzar عضویت: 1397/07/04 تعداد پست: 2001 وکس تو داروخونه هست؟ آره آرایشی بهداشتی ها هم دارن میتونی آنلاین هم سفارش بدی چسب اصلاح مخصوص صورتم خوبه ها اگه وکس رو نتونستی بخری حال دلم خوب نیست...میشه براش أَمَّنْ یُجیبُ بخونید...؟💔😔
zari1212 مدیر استارتر عضویت: 1399/01/30 تعداد پست: 1383 مگ کجا زندگی میکنین؟ بخدا این حرفا اونم الان بی معنیه شا دوست دارین همیشه خاهرت حسرت داشته با ... باهاش حرف میزنم راضی نشد ایده شمارو ب کار میگیریم
zari1212 مدیر استارتر عضویت: 1399/01/30 تعداد پست: 1383 آره آرایشی بهداشتی ها هم دارن میتونی آنلاین هم سفارش بدی چسب اصلاح مخصوص صورتم خوبه ها اگه وک ... این وکس مارک خوبش چیه؟
a_golzar عضویت: 1397/07/04 تعداد پست: 2001 من میخوام بزنه ولی مامانم مشکله این وسط قطعا با این حرفا میتونی راضیش کنی واقعا اذیت میکنن خیلی تو روحیه آدم تاثیر داره منطقی باهاش حرف بزن بگو مامان من توی جامعه هستم میبینیم چقد مسخره میکنن و ادم سرخورده و گوشه گیر میشه حال دلم خوب نیست...میشه براش أَمَّنْ یُجیبُ بخونید...؟💔😔
neeeeedaaaa عضویت: 1398/01/06 تعداد پست: 2014 باهاش حرف میزنم راضی نشد ایده شمارو ب کار میگیریم اره خوب میکنی گناه داره سن بلوغ رسیده خجالت میکشه بین جمع
a_golzar عضویت: 1397/07/04 تعداد پست: 2001 این وکس مارک خوبش چیه؟ هر مارکی پیدا کردی فقط بگو وکس مرواردیدی باشه ضد حساسیت و مخصوص صورت حال دلم خوب نیست...میشه براش أَمَّنْ یُجیبُ بخونید...؟💔😔
zari1212 مدیر استارتر عضویت: 1399/01/30 تعداد پست: 1383 هر مارکی پیدا کردی فقط بگو وکس مرواردیدی باشه ضد حساسیت و مخصوص صورت ممنون عزیزم